Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brandon Randolph: „Eram cu spatele la zid și a trebuit să jucăm la potențialul nostru maxim”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
04.05.2019

Brandon Randolph: „Eram cu spatele la zid și a trebuit să jucăm la potențialul nostru maxim”

SCM Timișoara s-a impus cu 96-78 în jocul patru din primul tur de play-off cu SCM U Craiova. Alb-violeții au egalat la 2 și au dus seria în decisiv, care va fi luni la Craiova. Brandon Randolph a fost cel mai bun marcator al partidei, cu 27 de puncte pentru gazde. A fost cea mai bună prestație a fundașului american în play-off.

„Am venit și am jucat tare. Ei au luat meciul trei, eram cu spatele la zid și a trebuit să jucăm la potențialul nostru maxim. Asta am făcut. Tot sezonul am avut aceeași abordare, aceleași scheme împotriva oricărei echipe, nu am schimbat nimic. Totul este aici sus, mental, nu a fost cum trebuie data trecută”, a declarat Brandon Randolph la conferința de presă de după meciul patru.

Fundașul a jucat 31:39 minute și a încheiat partida cu 27 de puncte, 4 recuperări și 6 pase decisive. A înscris de 7 ori din semicerc din 11 încercări (64%), 3 din 9 de la distanță (33%) și a transformat 4 libere din șase (67%). A mai avut o greșeală personală, 6 faulturi scoase și 2 intercepții, cu +27 indice al eficienței. Cu Randolph în teren, alb-violeții au avut cel mai mare plus pe tabelă, de 27 de puncte. Acesta a jucat în 28 de meciuri din această ediție a LNBM și are medii de 14,6 puncte, 3,4 recuperări, 2,5 pase decisive, 1,1 mingi pierdute și 12,2 eficiență în 27:36 minute.

Bănățenii s-au impus în primul meci al seriei în deplasare, dar au ratat șansa să obțină calificarea pe propriul teren după ce au fost învinși în meciul trei, de miercuri. Randolph crede că șansele sunt egale pentru partida decisivă, care va fi pe terenul oltenilor.

„Întotdeauna e dificil să joci în deplasare, departe de sala ta. Trebuie să spargem, nu am dus treaba la capăt miercuri, așa că trebuie să jucăm pe terenul lor. Trebuie să mergem și să încercăm să furăm meciul. Nu cred că este vreo favorită acum, la finalul zilei ambele echipe vor lupta, cum a zis antrenorul Craiovei, este 50-50. Noi aducem jocul nostru, sunt sigur că și ei vor veni cu jocul lor”, a mai spus Brandon Randolph.

Jocul decisiv al seriei dintre locurile 4 și 5 se dispută luni, de la ora 18:00. Meciul de la Craiova va fi transmis pe Digi Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!