Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brandon Sly, primul transfer pentru CSM Târgu Jiu

Brandon Sly, primul transfer pentru CSM Târgu Jiu

Brandon Sly este primul jucător transferat de CSM Târgu Jiu. Acesta sosește din prima ligă a Georgiei, unde a jucat pentru Tbilisi State University.

În vârstă de 25 de ani, Brandon Sly măsoară 1.80 metri și este un jucător de poziția 1. În NCAA a jucat pentru Adams State Grizzlies, în sezonul 2017/2018.

Primul sezon la nivel profesinost pentru Sly a fost tot Georgia, la Vera, când a devenit și câștigat liga secund a acestei țări.

În stagiunea 2020/2021 la TSU Tbilisi, fundașul american a avut medii statistice de 18.2 puncte, 6.1 recuperări, 4.9 pase decisive și 1.5 intercepții în 22 de partide.

Această este prima informație despre CSM Târgu Jiu cu privire la sezonul competițional 2021/2022.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!