Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brandon Taylor: „Încerc să profit de orice îmi oferă defensiva”

Eduard Popa

Eduard Popa
24.12.2017

brandon taylor steaua pitesti

CSM Steaua Eximbank București a trecut de BCM U Pitești, scor 96-71, în etapa a X-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Brandon Taylor a fost cel mai bun om al meciului pentru Steaua. Conducătorul de joc american a comentat pentru Total Baschet victoria clară cu Piteștiul.

„Știam că sunt cea mai bună echipă la recuperări din Ligă. Știam că trebuie să ne facem treaba la boxout. Chiar dacă au o mică serie de înfrângeri, știam că sunt una dintre cele mai bune echipe din Ligă. Am încercat să jucăm cât se poate mai bine în apărare și de acolo să ne luăm energia în ofensivă.”

Taylor a discutat și despre prestația sa din meciul cu Pitești și felul în care a aruncat din spatele liniei de 3 puncte.

„Am căutat să fiu agresiv. Mereu mă gândesc la următoarea aruncare. Mă mândresc cu faptul că arunc atunci când trebuie și încerc să profit de orice îmi oferă defensiva.”

Americanul a adunat 24 de puncte, cu 8 pase decisive, 3 recuperări și 3 mingi câștigate, în 34 de minute jucate. Taylor a avut 3/5 de la două puncte și 5/7 de la 3 puncte, cu 3/3 la aruncările libere. În total, în acest sezon conducătorul de joc al Stelei a strâns 15,7 puncte, 6,6 pase decisive și 4,2 recuperări pe întâlnire.

Cu această victorie CSM Steaua ajunge la 7 victorii în primele zece etape și intră în primele patru din clasamentul LNBM.

*foto: Cătălin Soare/cronosmedia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!