Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brandon Taylor își continuă cariera la o fostă finalistă a Basketball Champions League

Brandon Taylor își continuă cariera la o fostă finalistă a Basketball Champions League

BAXI Manresa, fostă finalistă în Basketball Champions League, a anunțat luni (01.08) transferul unui jucător trecut prin Liga Națională de Baschet Masculin în urmă cu câteva sezoane.

Brandon Taylor va juca pentru Manresa după ce a petrecut ultima stagiune în China, la Ningbo Rockets și a adunat medii de 18.6 puncte, 5.8 pase decisive, 3.9 recuperări și 1.3 intercepții, iar procentajul triplelor precise a fost de 36%.

Conducătorul de joc în vârstă de 29 de ani a evoluat timp de o stagiune în România la Steaua CSM EximBank București în campania 2017/2018, atunci când a fost principalul marcator al roș-albaștrilor. Taylor a prins în total 36 de meciuri în LNBM și două în Cupa României, în ambele cazuri fiind cu 14 puncte pe meci în medie.

Pe lângă Steaua, fundașul american a jucat la Alba Fehervar (Ungaria), Basket Bergamo, Unahotels Reggio Emilia (Italia), Le Mans Sarthe și BCM Gravelines Dunkerque (Franța).

Noul club al americanului a ajuns până în finala BCL în 2021/2022, când Lenovo Tenerife a cucerit trofeul. În stagiunea 2023/2024, BAXI Manresa nu va evolua în cupele europene, după ce a încheiat pe locul 14 în Liga ACB.

*foto: bebasket.fr

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!