Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brandon Taylor, prestație excelentă în fața lui Milos Teodosic

Brandon Taylor, prestație excelentă în fața lui Milos Teodosic

Reggio Emilia a obținut o victorie mare pe terenul lui Virtus Bologna în etapa a 4-a din campionatul Italiei.

Echipa la care evoluează fostul stelist, Brandon Taylor, s-a impus cu scorul de 77-67. Fundașul american a fost cel mai bun marcator al echipei sale în victoria repurtată la Bologna.

Taylor a evoluat timp de 33 de minute și a acumulat 19 puncte, 5 pase decisive și 3 recuperări. La capitolul aruncări, Taylor a încheiat cu 3/5 de la 2 puncte, 4/6 de la 3 puncte și 1/2 de la linia de fault. În urma acestei prestații, Brandon a acumulat un indice al eficienței de 21 de unități iar cu el pe teren, Reggio Emilia s-a aflat la +11.

Milos Teodosic a avut o prestație modestă și a încheiat partida cu un singur coș de la distanță din 8 încercări și a ratat ambele libere de care a beneficiat. Star-ul sârb a totalizat 9 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. Teodosic a avut un indice al eficienție de doar 7 unități iar cu el pe teren Bologna s-a aflat la -20.

Reggio Emilia și Virtus Bologna sunt vecine de clasament, fiecare cu câte 2 victorii și 2 înfrângeri. Olimpia Milano este singura echipă cu un start perfect de campionat și s-a instalat în fotoliul de lider al campionatului din Italia.

*foto: facebook/ Pallacanestro Reggiana

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!