Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brandyn Curry s-a accidentat în ultimul amical al lui U-BT

Brandyn Curry s-a accidentat în ultimul amical al lui U-BT

Luni, 2 septembrie, U-BT Cluj-Napoca a disputat cel de-al doilea amical al presezonului, adversari fiind cei de la Mega Bemax Belgrad. Partida a fost una foarte intensă, ambele ofensive funcționând la un nivel ridicat. În cele din urmă, trupa gazdă s-a impus la o diferență de 5 puncte, scor 98-93.

Meciul a început echilibrat, însă clujenii au suferit o lovitură încă din primele minute, când Brandyn Curry s-a accidentat la piciorul stâng. Acesta nu a mai putut continua jocul, fiind transportat de urgență la spital.

Cele două adversare au evoluat, în continuare, de la egal la egal și primul sfert s-a încheiat cu scorul de 21-21. În secvența secundă, sârbii au preluat inițiativa, dar nu au reușit să se distanțeze prea mult, terminând prima repriză cu un avantaj de doar trei puncte (49-46).

După revenirea de la vestiare, cele două tabere au continuat să arate un apetit ofensiv excelent, marcând foarte multe puncte. În cele din urmă, cei de la Mega Bemax s-au concentrat mai tare și au reușit să se impună la o diferență de cinci puncte, scor 98-93.

Cel mai bun jucător al lui U-Banca Transilvania a fost Patrick Richard, sportiv ce a fost aproape de un triple-double: 27 de puncte, 9 recuperări, 9 pase decisive. De asemenea, încă cinci jucători au mai reușit să înscrie minim 10 puncte: Darko Planinic (17 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive), Karlo Zganec (16 puncte, 10 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții), Donatas Tarolis (16 puncte, 7 recuperări, 3 intercepții) și Artis Ate (12 puncte, 4 pase decisive, 3 recuperări, 3 intercepții).

Antrenorul coordonator al clujenilor, Dusko Vujosevic, s-a arătat mulțumit de felul în care au evoluat elevii săi, însă spune că această prestație a fost „umbrită” de accidentarea lui Brandyn Curry:

Sunt foarte multumit de nivelul de implicare arătat de echipă, dar toată această mulțumire este umbrită de accidentarea lui Brandyn Curry. Poate să fie o mare problemă, deoarece el este singurul conducător de joc clasic. Fără conducător de joc nu am putut să punem în aplicare tot ce am făcut la antrenamente, mai ales în atac. Indiferent de scor, jucătorii au demonstrat spirit de luptă și un caracter puternic.”, conform u-bt.ro

Rămâne de văzut în următoarele zile cât de gravă este accidentarea lui Brandyn Curry. Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează amicalul cu Szolnoki Olaj de miercuri, 4 septembrie.

*foto: u-bt.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Asta e o stire proasta
    Sper sa nu fie ceva grav si sa revina rapid.

    cu 4 ani în urmă (03.09.2019)
    • U BT Cluj-Napoca M.M.D.:

      😢
      Avem ceva vesti despre starea lui ?

      cu 4 ani în urmă (04.09.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!