Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brian Burrell: ,,Oricare echipă poate fi învinsă”

Adela Ganea

Adela Ganea
18.10.2014

Universitatea Cluj-Napoc se va confrunta în ziua de sâmbătă cu Steaua CSM EximBank Bucureşti, pentru a 3-a etapă a Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Jucătorul american Brian Burrell a vorbit pentru Totalbaschet despre această confruntare:

,,Aşteptările noastre sunt să dăm tot ce putem timp de 40 de minute de joc puternic ca o echipă. Fiecare meci va fi greu, dar oricare echipă poate fi învinsă. Atmosfera în echipă este relaxată, toţi ne focusăm pe meci şi consider că Steaua este o echipă bună. ”, a declarat baschetbalistul.

Meciul dintre Universitatea Cluj-Napoca şi Steaua CSM EximBank Bucureşti se va ţine la Sala Sporturilor ,,Horia Demian”, sâmbătă, în data de 18 octombrie, la ora 17:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!