Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brian Burrell: “Va fi un meci greu, dar avem puterea de a câștiga”

Marius Petri

Marius Petri
28.11.2014

7364

Singura echipă fără victorie în Liga Națională de Baschet Masculin, Universitatea Cluj-Napoca, se deplasează mâine, 29 noiembrie, la Pitești, pentru confruntarea cu BCM U. Contând pentru etapa cu numărul 9 din acest sezon, partida va reprezenta primul duel direct dintre cele două formații.

Cel mai bun marcator al clujenilor, Brian Burrell, are încredere că formația din care face parte poate produce surpriza în partida de mâine, prefațând pentru TotalBaschet meciul contra ocupantei poziției a treia din Liga Națională:

“Va fi un meci greu, dar suntem pregătiți și gata de confruntare. Cred că avem puterea de a învinge, toți componenții lotului sunt sănătoși și capabili să pună umărul la o victorie contra Piteștiului. Fiecare dintre noi este concentrat pe ce are de făcut și este setat pentru a obține un succes. Trebuie să jucăm la capacitate maximă pe toată durata jocului, să ne apărăm bine și să recuperăm multe mingi. Dacă reușim, vom câștiga.”

Unul dintre puținele transferuri ale nou-promovatei din perioada de presezon, baschetbalistul de peste Ocean este încântat de orașul și echipa la care a ajuns pentru a doua experiență în România, după perioada petrecută la Giurgiu:

“Îmi place foarte mult ce am găsit la Cluj. Am fost acceptat atât pe teren, cât și înafara lui. Orașul este superb, iar oamenii din oraș, dar și cei din staff sunt foarte de treabă.” 

*foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!