Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brice Kabengele a semnat cu Chalons-Reims

Adrian Micinic

Adrian Micinic
02.08.2012

Brice Kabengele-Kalala își va continua cariera în Franța. Jucătorul în vârstă de 31 de ani a ajuns la un acord cu echipa Chalons-Reims, informează eurobasket.com.

În sezonul 2011/12, Kabengele a evoluat în Divizia A, alături de Energia Rovinari, având medii de 10.7 puncte, 3.2 recuperări și 1.3 pase decisive în 32 partide. De-a lungul carierei, Brice a evoluat la CSU Sibiu, BC Timișoara, CSU Ploiești, Politehnica Iași, Anjou Basket, Chalons-en-Champagne și Orleans. El are un titlu național, cucerit în urmă cu doi ani și a jucat petnru reprezentativa României în 2006 și 2007.

Chelons-Reims evoluează în liga a doua din Franța. Aceasta a luat ființă prin fuziunea dintre Chalons-en-Champagne și Reims Champagne, în anul 2010. Actualmente, echipa este antrenată de către Nikola Antic, iar în sezonul 2011/12 a ocupat locul al 3-lea în cel de-al doilea eșalon din Hexagon.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!