Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brice Kabengele ar putea părăsi pe Energia Rovinari

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.08.2012

Româno-francezul Brice Kabengele ar putea fi o victimă a eliminării jucătorului român. Extrema care a evoluat în sezonul 2011/12 la Energia Rovinari nu a primit o ofertă cu privire la semnarea unui nou contract cu gruparea din Târgu Jiu. Explicație a venit de la Dan Cumpănașu:

Cu Brice Kabengele am avut o discuție, dar nu i-am oferit un nou contract pentru că am așteptat să vedem care este situația pivotului (n.r. Rashaad Singleton). I-am explicat care este poziția noastră și i-am spus să nu aștepte după noi și, dacă își găsește o altă echipă la care să joace, poate să semneze cu acea echipă. Dacă nu își va găsi o echipă, atunci cred că vom găsi o variantă și Brice Kabengele va putea să rămână la Energia”. (sportingorj.ro)

Așadar, se pare că formația din județul Gorj nu are posibilitatea, la momentul actual, să aibă sub contract șase jucători străini și în același timp să îi ofere un contract româno-francezului. Rămâne de văzut dacă lui Kabengele i se va arăta o ofertă mai atractivă în următoarea perioadă.

Kabengele a bifat 32 prezențe în sezonul 2011/12 având medii de 10.7 puncte, 3.2 recuperări, 1.3 pase decisive, 0.6 intercepții și 1.3 posesii pierdute în 20.3 minute pe meci. El a avut 58% din acțiune și 74% la linia de pedeapsă.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu energiafan4ever :

    mdaaa
    Bineinteles ca iese la rampa din nou "pompierul" Cumpanasu...Kabengele ne-a salvat in foarte multe meciuri si asa este rasplatit ?...Daca vrea sa se califice Energia in playoff ar trebui sa ii se ofere o noua sansa lui Brice ! Pentru ca a demonstrat ca o merita

    cu 11 ani în urmă (01.08.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Brice...
    Site-ul eurobasket.com anunta ca Brice a semnat deja in Franta, la Chalon. Pacat pentru noi, dar sper sa-i fie bine lui.

    cu 11 ani în urmă (02.08.2012) Raspunde
  • cronicar :

    uh

    http://vejer.infytur.com/portada.html

    cu 11 ani în urmă (04.08.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!