Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brown: „Coechipierii mai tineri se antrenează la fel de serios ca noi”

Andrada Comănici

Andrada Comănici
07.03.2011

Earl BrownCSU Atlassib Sibiu s-a impus la scor în faţa oaspeţilor din Braşov, 99-62. Aceasta a fost probabil una dintre cele mai uşoare partide pe care elevii lui Cătălin Vulc le-au disputat până acum în returul campionatului. Meciul a fost o oportunitate acordată mai tinerilor echipei de a evolua într-un meci oficial. Octavian Popa Calotă a declarat pentru csufans.ro că partida cu cei de la CSU Braşov a fost doar un meci de antrenament pentru el şi colegii săi:

A fost un meci antrenament, un meci în care am avut ocazia să punem în practică tot ceea ce am repetat la antrenament. Sunt fericit că am câştigat şi totodată pentru că în acest meci au avut ocazia sa evouleze şi coechipierii mei mai tineri. Acum trebuie să rămânem concentraţi pentru că meciurile grele încep abia de săptămâna viitoare.

Şi americanul Earl Brown a fost încântat de faptul că tinerele speranţe ale lui CSU au  beneficiat de această oportunitate şi au profitat de ea, arătând că şi ei au baschetul în sânge:

Am luat acest meci în serios şi am încercat să-l abordăm ca pe o pregătire pentru meciurile viitoare. A fost un meci distractiv pe alocuri, pentru că au avut ocazia să evolueze şi coechipierii mai tineri şi au făcut-o bine. Meritau şansa asta pentru că se antrenează la fel de serios ca noi ceilalţi şi pun aceeaşi pasiune şi seriozitate în ceea ce fac. Acum trebuie să continuăm pregătirea pentru că urmează meciuri grele, iar noi avem nevoie de cât mai multe victorii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!