Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bryan McCullough: ”Nu m-am așteptat la o victorie atât de clară cu CSM București”

Roxana Prichici, Foto: adevarul.ro

Roxana Prichici, Foto: adevarul.ro
06.03.2011

Principalul marcator pentru Poli Iași în victoria cu CSM București, scor 97-84, Bryan McCullough, autor a 32 de puncte, a declarat că a crezut că Poli poate câștiga, dar că nu s-a așteptat la un scor fluviu, ieșenii conducând chiar la 23 de puncte. Americanul e de părere că Brice Kabengele e un mare plus pentru echipă și avertizează Gazul că nu va avea viață ușoară în Copou. Miercuri, 9 martie, se va disputa restanța Poli Iași - Gaz Metan.

Sincer, nu m-am așteptat la o victorie atât de clară, dar am prins o zi în care totul ne-a ieșit. Pur și simplu mingea a vrut să intre în coș. Suntem mai puternici cu Brice Kabengele alături de noi, e un jucător agresiv, o calitate rar întâlnită la jucătorii români. Ne ajută mult atât în atac, cât și la apărarea om la om. Nu putem pregăti un meci cu gândul la înfrângere, cred că putem câștiga. Nu desconsider echipa din Mediaș, dar așa am fost crescut, să nu mă declar niciodată învins. O să luptăm până la capăt pentru ca la sfârșitul zilei, indiferent de rezultat, să fim împăcați cu noi înșine că am făcut tot ce a depins de noi.

Prin rezultatul pozitiv cu CSM București, Poli Iași a ajuns la cota cinci și a egalat pe SCM Craiova la numărul de victorii. Cele două formații se află într-o zonă tampon în clasament, neavând multe variante până la finalul sezonului, mai exact rămâne de stabilit doar cine va intra în play-out de pe locul 13 și cine de pe locul 14. Mai sus e imposibil de urcat, ocupanta locului 12, BC Timișoara, având deja 11 victorii, nici de coborât nu poate fi vorba, BC Miercurea Ciuc având doar două victorii, iar CSU Brașov una. Bryan McCullough speră ca locul 13 să fie cu noroc pentru ieșeni.

Îmi doresc să terminăm sezonul regulat pe cea mai bună poziție care ne este a

ccesibilă. Suntem mai buni pe zi ce trece și dacă muncim în continuare putem realiza lucruri frumoase în ce a mai rămas din acest campionat. Vrem să depășim SCM Craiova în clasament, nu doar pentru a avea un loc mai bun, ci mai mult pentru orgoliul nostru. Am pierdut până acum mai multe meciuri la diferențe umilitoare și ar fi foarte bine să strângem victorii, pentru moralul nostru în vederea abordării play-out-oului, precum și a sezonului viitor.

După ce în sezonul trecut a jucat nouă meciuri în play-out alături de SCM Craiova, patru în prima fază cu CSM Oradea și apoi cinci cu Dinamo, oltenii salvându-se de la retrogradare în decisiv, McCullough speră ca în acest sezon echipa sa să încheie mai repede socotelile.

Obiectivul meu pentru play-out este să ne asigurăm în cât mai puține meciuri prezența în sezonul viitor al Diviziei A. Am jucat și în sezonul trecut în play-out și știu ce greu e dacă joci mai multe runde, mai ales dacă îți prelungești seriile. Nu am nici o preferință când vine vorba de posibilii adversarii din play-out, atâta timp cât echipa mea joacă bine, eu sunt mulțumit. Cred că putem să câștigăm prima rundă din play-out, pentru a nu fi nevoiți să jucăm în runda a doua.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!