Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bryce Jones: „Cred că am arătat Europei că suntem o echipă care va lupta întotdeauna”

Bryce Jones: „Cred că am arătat Europei că suntem o echipă care va lupta întotdeauna”

Miercuri, 13 martie, s-a încheiat campania europeană de vis a lui U-BT Cluj-Napoca, formație ce a ajuns până în sferturile de finală ale EuroCup, unde a fost eliminată de London Lions cu scorul de 91 la 79.

Clujenii au luptat, ca de-obicei, până la capăt, iar cel mai eficient jucător a fost Bryce Jones, care a adunat 23 de puncte, 5 pase decisive, 3 recuperări și 2 intercepții.

„Sincer, cred că a fost o experiență de învățare pentru noi. Ei „ne-au lovit” primii și apoi noi am reacționat însă, când a fost vorba de a lua unele decizii în momente cheie, cred că experiența a fost un factor important. Ei au reușit să câștige așa că felicitări lor”, a spus fundașul alb-negrilor.

Întrebat care sunt concluziile după încheierea campaniei europene, Jones a răspuns astfel:

Am avut un sezon excelent. Nimeni nu se aștepta să facem ceea ce am făcut, să terminăm pe locul al doilea și să ajungem în această poziție. Cred că am arătat Europei că suntem o echipă care va lupta întotdeauna și va juca la nivel înalt. Sunt mândru de colegii mei pentru acest sezon. Am reușit multe lucruri istorice așa că nu trebuie să ne plecăm capul pentru că s-a terminat campania europeană. Trebuie să mergem mai departe fiindcă mai avem un trofeu de câștigat. Vom fi ok.

Baschetbalistul american a spus câteva cuvinte și despre cei 10.000 de suporteri prezenți în BTarena.

Apreciem fanii noștri. Vrem să le mulțumim pentru susținerea pe care ne-au dat-o seară de seară. Știam că acesta va fi un meci important pentru Cluj și au venit să ne susțină și să ne încurajeze timp de 40 de minute. Din adâncul inimii vrem să le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut.

La final, Jones a vorbit despre ce urmează pentru el și colegii lui:

Trebuie acum să ne mutăm concentrarea pe campionat și să continuăm să facem ceea ce am făcut și până acum. Să fim constanți și să ne concentrăm mai mult pe campionat astfel încât să continuăm să câștigăm și să facem ceva special. Cred că vom fi ok. Ca profesionist întotdeauna trebuie să ai mentalitatea de „următoarea fază”. Dacă rămânem prea mult cu gândul la acest joc, atunci nimeni nu știe ce se va întâmpla în următoarele meciuri din campionat. Luăm acest meci, avem o zi sau două să ni-l scoatem din sistem și apoi mergem mai departe. Viața merge întotdeauna mai departe așa că trebuie să continuăm să luptăm.

Vineri, 15 martie, U-BT Cluj-Napoca revine pe teren și primește vizita lui CSM Târgu Mureș într-un meci din etapa a 24-a a Ligii Naționale.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!