Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bryce Jones: „Nu s-a mai întâmplat în cariera mea să termin sezonul regulat neînvins”

Bryce Jones: „Nu s-a mai întâmplat în cariera mea să termin sezonul regulat neînvins”

U-BT Cluj-Napoca a încheiat sezonul regulat din LNBM fără să cunoască gustul înfrângerii. Campioana en-titre s-a impus în ultima rundă din Top 10 cu 77-73 în fața celor de la CSM CSU Oradea, după o repriză suplimentară.

În urma partidei care a dus-o pe U-BT la 18-0 în faza secundă și a consemnat a 35-a victorie consecutivă în competițiile interne, Bryce Jones a avut următoarele de spus în zona media:

„A fost un meci de luptă, în care am găsit drumul spre victorie. Nu am renunțat și acesta a fost un semn bun. Ne-am dus misiunea la bun sfârșit. Nu știu de ce am început mai prost, dar am fost consistenți ulterior. Nu se poate ca toate meciurile să fie perfecte. Noi nu ne-am lăsat descurajați, am continuat să luptăm, să muncim la aspectele mărunte ale jocului. Am încheiat în forță și suntem mulțumiți. Nu s-a mai întâmplat în cariera mea să termin sezonul regulat neînvins. E o mare realizare. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că m-a pus în această poziție, dar și coechipierilor. Indiferent despre ce nivel e vorba, nu e ușor să termini neînvins o parte a sezonului. Muncim cu toții împreună, încă nu ne-am încheiat misiunea. Trebuie să încheiem sezonul din postura de campioni! Doar la asta ne concentrăm!”

Conducătorul de joc american a fost al doilea marcator al clujenilor, cu 18 puncte. În plus, el a contribuit cu 3 recuperări și 3 pase decisive, dar a pierdut și 3 mingi în cele 35 de minute petrecute pe parchet.

U-BT va avea parte de avantajul terenului propriu pe tot parcursul playoff-ului. Alb-negrii vor afla în acest final de săptămână cu cine se vor duela în primul tur al postsezonului.

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Play it again Sam!
    Planul lui CoAch H'Akeem the dream a funcționat: jucătorii, antrenorii și publicul clujean au "adormit" considerîndu-se deja campioni! Între timp echipa orădeană se apropie de vîrful ei de formă, la fel ca în anii în care a luat cele trei titluri. Ce urmează în confruntările cu U? Patru victorii în finală apoi încă trei în sezonul viitor, în total 7, pentru ca să resetăm balanța și să revenim cu ei la normal. În rest, am văzut ieri că nici măcar nu trebuie să jucăm grozav pentru ca să-i putem bate pe "invincibilii" coconUts...

    cu 3 săptămâni în urmă (05.04.2024)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      funny
      this time

      cu 3 săptămâni în urmă (05.04.2024)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!