Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bryce Jones: „Simt că e un meci pe care trebuie să îl câștigăm neapărat”

Bryce Jones: „Simt că e un meci pe care trebuie să îl câștigăm neapărat”

U-BT Cluj-Napoca închide pe teren propriu turul sezonului regulat din EuroCup, adversara campioanei României fiind Lietkabelis Panevezys în etapa a 9-a a grupei B. Jocul din BTarena va avea loc miercuri, 29 noiembrie.

Prezent la rândul său la conferința de presă premergătoare partidei cu formația din Lituania, Bryce Jones a adăugat pentru început următoarele cuvinte:

„Simt că e un meci pe care trebuie să îl câștigăm neapărat. Știm că Lietkabelis joacă bine în această perioadă și se află într-o serie de șapte victorii la rând. Vorbim despre o echipă experimentată, cu un joc colectiv foarte bun. Consider că atât timp cât comunicăm, suntem foarte agresivi și nu-i lăsăm să-și ducă la final acțiunile, avem o șansă foarte bună să câștigăm.”

Conducătorul de joc a făcut referire la modul în care a decurs ultima săptămână:

„Atmosfera e foarte bună. Nu sunt individualități aici și toți tragem pentru același lucru. Ne-am pregătit din greu în ultima săptămână. N-am văzut vreo scădere în pregătirea noastră și suntem în continuare uniți. Ne dorim să mergem pe linia asta și privim cu încredere spre lucrurile bune care ne așteaptă.”

Jones a expus câteva dintre motivele pentru care U-BT Cluj are parte de un parcurs atât de bun în prima jumătate a sezonului regulat din EuroCup:

„Consider că avem o chimie bună. Super uniți și acesta este unul dintre motivele pentru care avem acest parcurs. Fiecare jucător își cunoaște rolul. Îmi place cum ne apărăm. Cred că Adam (n.r. Mokoka), Guzman și cu mine ne apărăm destul de bine în perimetru. Eu, în poziția de conducător de joc, încerc să controlez, să fiu pe aceeași lungime de undă cu antrenorul. Faptul că reușim să rămânem concentrați și jucăm ce știm mai bine se vede în bilanțul nostru de până acum (n.r. 6 victorii și 2 înfrângeri). Mai important e că nu putem fi mulțumiți doar cu ce am realizat până în acest punct. Ne așteaptă încă o jumătate din sezonul regulat și orice se poate întâmpla în această competiție. Trebuie să rămânem focusați, să devenim și mai flămânzi pentru a obține noi victorii și trebuie să facem în continuare lucrurile care ne-au adus în această poziție în clasament. În ceea ce mă privește, fac tot ce pot controla. Orice îmi cere antrenorul o să fac cât pot de bine și cu toții ne dorim să câștigăm. Organizația aceasta e obișnuită să câștige multe meciuri, iar ca jucător îți dorești să contribui la continuarea istoriei. Toți cei implicați în club, indiferent că ne referim la staff sau jucători, au acest obiectiv.”

La final, acesta a ținut să scoată în evidență legătura dintre fani și club:

„Publicul ne încarcă cu energie și, chiar și în oraș, oamenii interacționează cu noi. Tot timpul e un sentiment aparte în această sală. Indiferent de momentele pe care le parcurgem, oamenii ne susțin și consider că e special să ai asemenea fan base. Sper să văd și mai multă lume alături de noi.”

Duelul dintre U-BT Cluj și Lietkabelis va putea fi urmărit pe Prima Sport 3 miercuri, 29 noiembrie, începând cu ora 19.00.

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • varu silvois :

    foarte, foarte tare
    spirit in alb si negru, lucruri simple spuse cu drag si pasiune pentru baschet. Intr-adevar, chimia face toti banii!!! Sa speram ca si fizica, matematica, geografia ne vor ajuta, orice spre obiectiv, intrucat trebuie sa avvem un obiectiv asumat: CALIFICARE

    cu 5 luni în urmă (28.11.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!