Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bryson McKenzie a egalat recordul de capace

Adrian Micinic

Adrian Micinic
23.10.2011

Bryson McKenzie, pivotul lui CSM București, pe vremea când juca în liga de vară NBA

Pivotul american Bryson McKenzie (foto) a egalat recordul stagional de capace administrate pe parcursul unui singur meci. Jucătorul echipei CSM București a egalat o performanță pe care tot el a stabilit-o drept reper la acest procedeu încă din etapa a 2-a, împotriva lui BC Mureș.

Statistica oficială a consemnat cinci capace în dreptul lui Bryson, dar cei care au urmărit meciul probabil au numărat mai multe. El a terminat confruntarea cu 4 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive, cele 5 capace și 2 posesii pierdute pentru un indice de 12 la eficiență în 28 minute de joc.

În total, McKenzie are 17 capace în primele cinci etape, având o medie de 3.4 astfel de blocaje pe meci.

CSM București a depășit pe CS Otopeni, scor 75-54, grație unei prestații excelente în sfertul al 3-lea, când bucueștenii au marcat 28 puncte și au încasat doar 10.

4 comentarii la aceasta stire:
  • Dan :

    capace
    cine le-a numarat? le-ai numarat tu? au fost mai mult de 5?

    cu 12 ani în urmă (23.10.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Ahilosu :

    7-8
    Eu am numarat cel putin 7, desi au fost numai in sfertul 3 vreo 3 mingi "ciupite", pe cand se arunca de 3.

    cu 12 ani în urmă (24.10.2011) Raspunde
  • Dan :

    ciupite
    Ciupite? ha...sa fim seriosi ala nu e capac. asa poate fii si un fault neacordat si zici ca e capac doar pt ca rateaza ala.

    cu 12 ani în urmă (24.10.2011) Raspunde
  • Dan :

    ciupite
    o aruncare de 3 ratata care atinge inelul fiind "ciupita" nu o poti considera aruncare BLOCATA nu? il putem felicita pe mckenzie doar ca se apara bine. mai documentati-va

    cu 12 ani în urmă (24.10.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!