Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bryson McKenzie: "Formăm un grup unit și sunt convins că vom avea succes"

Paul Olar

Paul Olar
10.02.2013

Bryson McKenzie alături de coechipierii săi

Giurgiuvenii de la CSȘ nu au putut să lege două victorii consecutive, elevii lui Chris Terrell fiind surclasați în "Arena de baschet" de către CSM București, scor 94-74, la o săptămână distanță de la răsunătorul succes cu BC Mureș. Pentru Bryson McKenzie, centrul dunărenilor, confruntarea împotriva trupei lui Hristu Șapera a avut o însemnătate specială. Puternicul baschetbalist american a fost încântat să-și reîntâlnească foștii colegi, însă înfrângerea din capitală i-a lăsat un gust amar sportivului ce a absolvit colegiul Northern Illinois.

Bryson, cum a fost partida cu CSM pentru tine ?

Am avut oportunitatea de a ne adjudeca o nouă victorie. Am evoluat bine în prima parte, dar în repriza secundă bucureștenii au reușit să ne depășească, aruncând foarte bine la coș. A fost plăcut să văd atâtea chipuri familiare, însă m-am concentrat mai mult la victorie și la contribuția mea pe parchet.

Ce s-a întâmplat mai exact în sfertul al treilea ?

Eu sunt de părere că ne-am apărat exemplar, având o prestație la înălțime per total. Totuși, adversarii au marcat enorm din spatele liniei de trei puncte.

CSȘ a fost modestă din punct de vedere al procentajelor de la trei puncte, iar banca nu a fost în zi de grație. Ești îngrijorat de aceste aspecte ?

Nu îmi fac griji din cauza părților negative din partida cu CSM. Avem un grup unit la Giurgiu și sunt convins că vom avea succes în partidele următoare. Vom fi pregătiți să ne impunem în confruntarea cu Energia Rovinari.

*Foto: Bogdan Vladu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!