Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bryson McKenzie și Marcus Melvin au disputat primul meci de campionat pentru CSȘ Giurgiu

Adrian Micinic

Adrian Micinic
10.01.2013

Bryson McKenzie și Marcus Melvin au disputat primele partide în Liga Națională pentru CSȘ Giurgiu. Cei doi jucători nord-americani au intrat pe parchet la jocul pierdut, scor 60-73, pe mâna lui Gaz Metan Mediaș, în etapa a 16-a din sezonul regulat.

În 21 minute de joc, Melvin a avut 2/2 la aruncările de două puncte, 1/6 la trei puncte pentru un total de 7 puncte. A adăugat 4 recuperări și a pierdut posesia mingii de trei ori pentru un indice de 3 la eficiență.

În schimb, McKenzie a avut 14 minute de joc, perioadă în care a contabilizat 1/3 la aruncările din acțiune și 0/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 2 puncte. A adăugat o recuperare și a pierdut posesia mingii de două ori pentru -3 la eficiență.

Pentru Melvin a fost primul meci de campionat în România, în vrmee ce McKenzie a revenit în acest campionat după experiența din sezonul precedent alături de CSM București.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!