Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bulgaria – Dee Brown îl învinge pe Ivan Lilov

Paul Olar

Paul Olar
08.03.2015

Ultima etapă din campionatul Bulgariei a adus o confruntare între baschetbaliști cunoscuți de publicul românesc. Lukoil Academic Sofia, formația la care activează Dee Brown și Sasho Gruev, a depășit gruparea lui Ivan Lilov, Balkan Botevgrad.

Partida s-a disputat sâmbătă, 7 martie, având scorul final de 90-75. Chiar dacă Balkan și-a adjudecat prima repriză, sportivii lui Lukoil au revenit în partea secundă, impunându-se autoritar. Rezultatul se datorează în mare parte și lui Dee Brown, fundaș ce a contabilizat 13 puncte, 16 pase decisive, 4 recuperări și o intercepție.

O prestație bună a avut și Hristo Zahariev, autor a 21 de puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive. Totodată, Sasho Gruev a evoluat patru minute, perioadă în care a izbutit o pasă decisivă.

De cealaltă parte, principalul remarcat a fost Nikolay Varbanov. Bulgarul a contabilizat 15 puncte, 7 recuperări și un assist. Ivan Lilov a pus pe tabelă 6 puncte, 3 recuperări și tot atâtea pase decisive.

Lukoil Academic ocupă prima poziție în Bulgaria, mândrindu-se cu un bilanț de 17 victorii și un singur eșec. În schimb, Balkan se clasează pe doi, grație celor 13 succese și 5 înfrângeri.

*Foto: bball.bg

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!