Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bulgaria – Dee Brown s-a calificat în finala Cupei

Paul Olar

Paul Olar
21.02.2015

Lukoil Academic Sofia, formația la care activează Dee Brown, s-a calificat în finala Cupei Bulgariei. Gruparea fostului ploieștean a mărșăluit în semifinala cu Tundja Yambol, încheiată la scorul de 105-56.

Încleștarea a avut loc vineri, 20 februarie, iar Dee Brown a reprezentat principala gură de foc a învingătorilor. Fundașul american a contabilizat 21 de puncte, fiind secondat de către Dimitar Dimitrov, autor a 16 puncte.

De partea cealaltă, Martin Durchev s-a remarcat cu 11 puncte.

Lukoil va da piept în ultimul act cu Cherno More, formație ce a trecut cu emoții de Rilski Sportist, scor 75-73.
Pe lângă Brown, în lotul lui Academic se regăsește și Sasho Gruev. Jucătorul a îmbrăcat în trecut maieul lui CSU Atlassib Sibiu.

*Foto: lukoilacademic.bg

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!