Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Burlacu la cel mai bun meci al sezonului, Flowers în double-double în fața lui BC Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.03.2015

CSU Asesoft Ploiești și-a asigurat în proporție mare prima poziție după sezonul regulat din Liga Națională de Baschet Masculin. Formația prahoveană a dispus pe teren propriu de BC Timișoara cu scorul de 71-67 și mai are nevoie de o victorie în ultima etapă cu U Cluj pentru a câștigat sezonul regulat. Cătălin Burlacu și Jonte Flowers au fost jucătorii care au purtat campioana României spre victorie în fața bănățenilor, după un meci echilibrat și antrenant, mai ales pe final.

Cătălin Burlacu a realizat cea mai bună performanță personală a sezonului în fața lui BC Timișoara. Chiar dacă nu a fost folosit decât 21 de minute, veteranul și căpitanul prahovenilor a fost cel mai bun marcator al partidei cu 17 puncte, la cara a mai adăugat 4 recuperări și 2 intercepții. Burlacu a fost în zi bună de șut și a marcat 4/6 de la 2 puncte și 3/5 de la 3 puncte cu care a adunat un index al eficienței de 17 unități.

Jonte Flowers a fost peste tot pe teren și a reușit un double-double de efect. Americanul a încheiat cu 14 puncte și 14 recuperări, plus 5 pase decisive și 3 intercepții. Flowers a avut procentaje destul de mici din acțiune 38% (5/13) de la 2 puncte și 20% (1/5) de la 3 puncte dar cu toate acestea a înregistrat un indice al eficienței de 23 de unități, cel mai ridicat al partidei.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andreasce :

    felicitari
    Un adevărat căpitan și sportiv de dat exemplu celor mai tineri!

    cu 9 ani în urmă (15.03.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    ZAU?
    sa nu exageram!!!!!!!!!!!!!!!!

    cu 9 ani în urmă (15.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!