Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Burrell, cel mai bun marcator al meciului de la Oradea

Dan Oancia

Dan Oancia
14.01.2015

Universiatea Cluj-Napoca nu a putut ține pasul cu CSM U Oradea în prima etapă a returului din LNBM. Gruparea de sub Feleac au ținut aproape doar pe parcursul primului sfert, terminat 18-18, pentru că în final diferența a fost de 29 de puncte în defavoarea lor, scor final 95-66

Cel mai bun marcator al partidei l-au dat „studenții” în persoana lui Burrell, care a terminat cele 34 de minute jucate cu 26 de puncte și patru recuperări. Baschetbalistul clujean a avut un procentaj foarte bun la aruncările de la două puncte, 70%, șapte din cele 10 aruncări trecând prin inel, în timp ce de la distanță a nimerit patru din 7 aruncări.

Maya l-a urmat pe lista marcatorilor cu 15 puncte, lapte recuperări și cinci pase decisive, având un procentaj de 60% la aruncările din interiorul semicercului, 3 din 5 concretizându-se în puncte. Lista marcatorilor a fost completată de Kyosev, cu șase puncte, Crainic, 4 puncte, Foalea și Racovitan cu câte două puncte, în timp ce Foalea, Anghel și Belin au marcat câte un punct.

Universitatea Cluj-Napoca va juca în etapa viitoare cu CSU Atlassib Sibiu, pe teren propriu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!