Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Buscaglia, după victoria cu U-BT: „Am apreciat energia și comportamentul elevilor mei”

Buscaglia, după victoria cu U-BT: „Am apreciat energia și comportamentul elevilor mei”

Hapoel Holon a reacționat foarte bine după înfrângerea din weekend, de pe terenul lui Hapoel Ierusalim. Gruparea din orașul situat la sud de Tel Aviv a avut o evoluție solidă contra lui U-BT Cluj-Napoca și a reușit să se impună la o diferență de zece puncte: 78-68.

După încheierea partidei, Maurizio Buscaglia s-a arătat mulțumit de prestația arătată de elevii săi, pe care a ținut să îi laude:

Sunt sincer. Mă bucur pentru această victorie. În primul rând, pentru reacția noastră. După prima înfrângere, era important pentru noi să vedem o reacție din partea tuturor jucătorilor. În al doilea rând, am arătat energie în apărare astăzi. Aceasta e dorința noastră. I-am ținut la 68 de puncte, ceea ce e un lucru bun. Trebuie să facem box-out mai bine și să nu mai comitem atât de multe greșeli. Însă, e normal. E logic în această perioadă a sezonului să ne axăm concentrarea pe partea defensivă. În al treilea rând, a fost un meci în care extra pass-ul a contat foarte mult. Am pasat foarte bine, i-am implicat pe toți în joc și ne-am descurcat bine. Am apreciat energia și comportamentul elevilor mei, care au arătat cele trei elemente care ne-au lipsit în confruntarea din Ierusalim. Am avut prestații individuale solide din partea jucătorilor care au preluat, pe rând inițiativa. Mai întâi Misgav, apoi Gray, Johnson și Ky”, a declarat tehnicianul în vârstă de 52 de ani la conferința de presă.

Hapoel Holon și U-BT Cluj-Napoca se vor întâlni din nou peste două săptămâni, în 17 noiembrie, într-un joc disputat în BTarena. Până atunci, israelienii mai au două partide: derby-ul cu Maccabi Tel Aviv și confruntarea cu Hapoel Tel Aviv.

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!