Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Callistus Eziukwu, cel mai bun om al Energiei în eşecul din Kosovo

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.11.2015

CS Energia Târgu Jiu a bifat prima înfrângere în FIBA Europe Cup, după o serie de trei victorii consecutive, păstrându-se însă în continuare pe prima poziţie în Grupa K din competiţia continentală. Oltenii au pierdut în Kosovo cu Sigal Prishtina, 62-66, într-un meci în care cel mai bun jucător al echipei a fost pivotul Callistus Eziukwu.

Baschetbalistul nigeriano-american, titular postului de pivot, a jucat 31 de minute în deplasarea din Kosovo, timp în care a reuşit să-şi treacă în cont un nou double-double cu 15 puncte marcate şi 12 mingi recuperate. Eziukwu a mai contribuit şi cu 3 intercepţii, fără minge pierdută, pentru un indice personal la eficienţă de 20 de unităţi, cel mai mare al meciului. Din punct de vedere al procentajelor, Callistus a terminat partida cu 55% (5/9) la aruncările de 2 puncte, respectiv tot 55% (5/9) din dreptul liniei de fault. 

O altă prestaţie bună în fieful celor de la Sigal Prishtina a avut şi americanul Lamont Mack, care în 27 de minute şi-a trecut în cont 13 puncte, 7 recuperări, 2 pase decisive şi 2 mingi pierdute, totul pentru 11 la productivitate. 

*Foto: Alin Peptan (csenergia.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!