Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Callistus Eziukwu o lăsa pe Energia Târgu Jiu pentru o formație din Cipru

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.01.2016

Callistus Eziukwu este dat ca și plecat de la Energia Târgu Jiu de către presa cipriotă. Pivotul s-a înțeles cu cu Etha Engomis Nicosia, după cum informează cyprusbasket.net. Eziukwu a sosit în vara lui 2015 la Târgu Jiu și a jucat pentru Energia în toate cele trei competiții în care echipa a fost angrenată, LNBM, Cupa României și FIBA Europe Cup.

În vârstă de 30 de ani, pivotul ce măsoară 2.08 metri a jucat în 16 partide pentru Energia Târgu Jiu în LNBM și a avut medii statistice de 10.9 puncte, 7.4 recuperări și 1.1 pase decisive în 27.3 minute. În competiția continetală, Callistus a avut evoluții mai bun și a strâns cifre de 14.7 puncte, 9.7 recuperări și 1.4 pase decisive în 9 partida jucate în FIBA Europe Cup.

Sursa citată anterior informează că despărțirea dintre Eziukwu și Energia este datorată problemelor financiare cu care se confruntă formația gorjeană.

De-a lungul carierei sale, Callistus Eziukwu a mai jucat la Saint-Vallier, Uşak Sportif, Tartu Ülikooli, AZS Koszalin, Kryvbasbasket, Panelefsiniakos, Virtus Roma, AGO Rethymno și Energa Czarni Słupsk.

Până în acest moment, clubul gorjean nu a anunțat nimic despre despărțirea de Callistus  Eziukwu.

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu abu :

    callistus
    Bine ca pleaca. Remuneratia era cu mult peste ceea ce juca. Daca venea Glyniadakis era cu doua clase peste el. Cu salariul pe care il incasa el putem aduce un pivot super.

    cu 8 ani în urmă (18.01.2016) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    evolutie
    Nu cred ca a evoluat la adevarata lui valoare,fie pentru ca nu si-a gasit locul in angrenajul echipei,fie pentru ca nu si-a dat tot interesul. Totusi,statistic nu a stat rau. In fine,nici eu nu l-am apreciat prea tare,dar acum problema cea mai mare este ca urmeaza doua meciuri capitale in care nu-l vom avea, adica ne vor lipsi vreo 12-15 puncte si 7-8 recuperari,asta daca nu vine un inlocuitor maine sau poimaine, sau daca Sapera nu va reusi sa-l faca pe Santa sa nu se mai teama de minge si panou.

    cu 8 ani în urmă (18.01.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Santa nu e baschetbalist, pt binele baschetului in general sper ca nu va puneti vreo speranta in el. Sapera ar trebui sa reuseasca ce nu au reusit alti multi antrenori...

      cu 8 ani în urmă (18.01.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea minotauro :

    Callistus
    Pana acum nu s-a anuntat nimic oficial; va juca diseara cu Cibona? Stie careva mai multe detalii ?
    Multumesc

    cu 8 ani în urmă (20.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!