Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Callistus Eziukwu și Robertas Grabauskas, jucătorii cu cea mai mare medie de recuperări în turul campionatului

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.12.2015

Callistus Eziukwu și Robertas Grabauskas sunt jucătorii cu cea mai ridicată medie de recuperări pe meci după cele 11 etape scurse din turul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Ambii au jucat în 10 partide și au acumulat în total 81 de recuperări, pentru medie de 8.1 mingi prinse la panou perd confruntare.

 În același timp, cei doi dețin și recordul de recuperări într-un meci, Eziukwu reușind 16 recuperări chiar în partida cu Gaz Metan Mediaș, iar Grabauskas a acumulat 16 recuperări în meciul cu CSU Sibiu.

Callistus Eziukwu a avut în acest sezon 3 partide în care a adunat minim 10 recuperări, iar cea mai slabă reprezentație a sa la acest capitol a fost în meciul cu CSU Sibiu când a strâns doar 2 recuperări. Robertas Grabauskas a avut 4 meciuri cu cel puțin 10 recuperări, iar în meciul cu Phoenix Galați a reușit doar 3 recuperări, cel mai slab meci al său la recuperare.

Noah Dahlman, extrema de forță de la Dinamo este jucător cu cele mai multe recuperări reușite în acest tur de campionat. Americanul a jucat în toate cele 11 partide ale echipei sale și a adunat în total 86 de recuperări, pentru o medie 7.8 recuperări.

Top-ul celor mai buni recuperatori din LNBM după turul de campionat:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!