Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cameron Oluyitan îl înlocuiește pe Jason Hubbard în lotul lui CSM Târgu Jiu

Cameron Oluyitan îl înlocuiește pe Jason Hubbard în lotul lui CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a fost nevoită să parafeze un nou transfer, după ce un jucător s-a accidentat. Gorjenii au anunțat în cursul zilei de joi, 23 noiembrie, înlocuirea lui Jason Hubbard cu Cameron Oluyitan.

Hubbard a suferit o accidentare care duce la o perioadă de repaus de 6-8 săptămâni, după cum notează clubul din Târgu Jiu pe site-ul oficial. Gorjenii s-au despărțit pe cale amiabilă de acesta și în locul său a sosit un alt american, Cameron Oluyitan.

În vârstă de 26 de ani, el poate juca pe pozițiile 2-3 și ultima dată a făcut parte din lotul portughezilor de la CD Povoa, pentru care a contribuit cu 15.5 puncte, 2.9 recuperări, 1.9 pase decisive și 1.1 intercepții în medie, în 34 de apariții pe parcursul sezonului trecut.

Înainte, Oluyitan a jucat în Spania, la Oviedo CB, și în Suedia pentru UMEA Basket. În NCAA a prins meciuri pentru Gillette College, Boise State și Southern Utah.

După această mutare, Claudiu Alionescu a oferit câteva declarații pentru csmtargujiu.ro, directorul sportiv al formației spunând:

„Vrem să-i mulțumim lui Jason Hubbard, pentru că a înțeles situația. Urmează o perioadă cu meciuri importante pentru noi și nu pe puteam permite să stăm fără un jucător străin o perioadă atât de mare. Am încercat să ne orientăm rapid spre variantele pe care ni le puteam permite în acest moment, atât sportiv, cât și finaciar. Cameron Oluyitan este un jucător cu trei sezoane de experiență în Europa, în Spania, Suedia și Portugalia. Un jucător ce poate acoperi două poziții și care are o aruncare bună de 3 puncte, capitol la care noi suferim în acest moment. Sperăm ca adaptarea lui să fie destul de scurtă, pentru că așa cum spuneam urmează o perioadă cu meciuri importante pentru noi. Să sperăm că se rezolvă toate aspectele, astfel încât să-l putem folosi începând chiar de sâmbătă, de la meciul cu Dinamo.”

Gorjenii sunt pe locul 7 în Conferința A înaintea etapei cu numărul 10, cu 2-5 bilanț. CSM Târgu Jiu o să primească în acest final de săptămână vizita lui Dinamo, duelul fiind programat pentru sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 18.00.

*foto: Facebook CD Povoa Basquetebol

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!