Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Campioana revine în Arena Antonio Alexe pentru meciul cu BCM U Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.09.2016

CSM CSU Oradea primește vizita lui BCM U Pitești în etapa a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2016/2017. Partida este programată vineri, 23 septembrie, de la ora 17:45 în Arena Antonio Alexe.

Această partidă propune o partidă între două formații care au debutat cu victorii în noua ediție a LNBM. Campioana en-titre a câștigat partida de la Târgu Mureș, în reeditarea finalei din sezonul trecut, 76-70 cu BC Mureș. Argeșenii au avut o misiune mai facilă în prima etapă și au depșit pe Phoenix Galați cu un categoric 75-49.

Dacă Oradea se anunța încă din presezon o pretedentă la titlu, BCM U Pitești pare să-și fi recăpătat suflul cu Hristu Șapera. După un sezon nefast, echipa din Trivale atacă accederea în primele 6 echipe ale României, iar cu siguranța la partida de vineri piteștenii nu vor ceda ușor.

În acest presezon cele două echipe s-au întâlnit la „Memorialul Elemer Tordai”, iar câștiga de cauză au avut argeșenii, 91-82. CSM CSU Oradea are un avantaj de 14-10 la întâlnirile directe cu BCM U Pitești. Echipa condusă de Cristian Achim a câștigat ultimele trei partide jucate în compania formație piteștene.

Partida de vineri (23.09) va fi arbitrată dintr-o brigadă formată din Ciprian Stoica, Alin Faur și Istvan Bertalan, iar comisar al jocului va fi domnul Viorel Constantinescu.

Duel dintre CSM CSU Oradea și BCM U Pitești va putea vi urmărită în direct la Digi Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!