Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Care au fost cei mai buni români în etapa a șasea a Ligii Naționale

Care au fost cei mai buni români în etapa a șasea a Ligii Naționale

În etapa a șasea, încheiată duminică, 20 noiembrie, s-au consemnat câteva prestații eficiente ale jucătorilor autohtoni. Drept urmare, iată care este echipa rundei, alcătuită în integralitate din baschetbaliști români.

Octavian Popa Calotă (CSM Petrolul Ploiești)

Prahovenii și-au luat revanșa în fața lui FC Argeș Basketball pentru înfrângerea din Cupa României și au obținut a patra victorie în Liga Națională. Liderul lui CSM Ploiești a fost Popa Calotă, care a adunat 13 puncte, 5 recuperări, 7 pase decisive, 3 intercepție și 19 unități la eficiență.

Emanuel Cățe (U-BT Cluj-Napoca)

Pivotul venit în această vară în România de la UCAM Murcia s-a descurcat foarte bine în succesul obținut de U-BT, pe teren propriu, împotriva lui CSM Târgu Jiu. Cățe s-a apărat excelent și a strâns 9 puncte, 6 recuperări, 2 intercepții o pasă decisivă și un capac, pentru un indice al eficienței de +16.

Laszlo Lazar (SCM Timișoara)

Trupa lui Dragan Petricevic s-a impus acasă în fața lui Dinamo iar, pe lângă evoluția de excepție a lui Ilija Djokovic, merită remarcat și Lazar, jucător ce a terminat partida cu 8 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție, un capac și +15 la eficiență.

Rolland Torok (CSO Voluntari)

CSO Voluntari nu parcurge o perioadă foarte bună și în weekend a încasat cea de-a doua înfrângere consecutivă în campionat, fiind învinsă de CSA Steaua București. Totuși, Torok, recuperat după o accidentare, a făcut un meci bun, fiind aproape de double-double: 12 puncte, 7 recuperări.

Cătălin Baciu (CSM CSU Oradea)

Echipa antrenată de Cristian Achim a făcut un joc ofensiv excelent împotriva Constanței, terminând cu un procentaj de 92% la aruncările de două puncte. Baciu a avut 100% din acțiune, reușind să își treacă în cont 10 puncte, 3 recuperări, o intercepție și un capac.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!