Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Care este echipa etapei a 18-a din LNBM

Care este echipa etapei a 18-a din LNBM

Sâmbătă, 28 ianuarie, s-a încheiat prima fază a Ligii Naționale de Baschet Masculin și, în acest moment, cunoaștem atât cele zece formații calificate în Top 10, cât și programul acestora în următoarea fază.

De asemenea, am pregătit și echipa acestei ultime runde, cea cu numărul 18. Iată care sunt cei cinci jucători convocați:

Darnell Edge (CS Dinamo București)

Trupa din Capitală avea mare nevoie de o victorie în fața lui CSM Constanța, iar Edge a înțeles importanța jocului. Baschetbalistul american a adunat 29 de puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive și 2 intercepții și a terminat cu un indice al eficienței de +33. Dinamo a câștigat cu 90 la 83 și a obținut calificarea în Top 10.

Toddrick Gotcher (CSO Voluntari)

Vicecampioana României este o altă grupare ce avea nevoie de un succes în ultima etapă pentru a se califica în Top 10. Ilfovenii au avut o misiune mai ușoară și au câștigat fără probleme (95-79) în fața lui CSM Focșani. Gotcher a contabilizat 19 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive, cu procentaje de 60% din interiorul semicercului și 50% de la distanță, fiind cel mai bun jucător al alb-albaștrilor (+24 la eficiență).

Tyler Stone (CS Rapid București)

Chiar dacă duelul de la Craiova nu avea importanță în economia calificării, miza era destul de ridicată, contând pentru bilanțul din Top 10. Elevii lui Tudor Costescu și-au luat revanșa pentru înfrângerea din tur și s-au impus cu 86 la 84, după un coș marcat în ultima secundă de Mladen Jeremic. Totuși, Stone a fost liderul alb-vișiniilor, remarcându-se cu 22 de puncte, 6 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții și 23 de unități ale eficienței.

Igor Kesar (SCM Timișoara)

Odată ce Dinamo București a învins-o pe CSM Constanța, confruntarea dintre SCM Timișoara și CSM Galați a devenit decisivă pentru Top 10. Bănățenii au câștigat dramatic, cu un buzzer beater semnat de Ilija Djokovic care a dus scorul la 79-77. Cu 82% (9/11) la aruncările din acțiune, Kesar a fost cel mai bun jucător al alb-violeților: 22 de puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție, +25 la eficiență.

Rareș Uță (BC CSU Sibiu)

Într-un meci fără presiune pentru CSU Sibiu, care se calificase deja în faza secundă a Ligii Naționale, Uță a impresionat din nou, izbutind 15 puncte, 6 recuperări și 3 capace în doar 20 de minute petrecute pe teren. Pivotul naționalei României a avut un indice al eficienței de +23 și a demonstrat că se simte excelent în galben-albastru.

Clasamentul din Top 10 îl găsiți la următorul LINK, iar programul din faza secundă îl puteți accesa AICI.

*foto: Facebook – Leii din Banat – SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!