Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Carldell Johnson: "Mi-ar face o deosebită plăcere să joc la Oradea dacă lucrurile nu merg în NBA"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.12.2011


Johnson a evoluat 20 de minute în ultima victorie a echipei sale, New Orleans Hornets

În urmă cu două zile site-ul Total Baschet a publicat un amplu material despre jucătorul Carldell Johnson, care a fost foarte aproape de a semna cu Oradea, însă în acest moment evoluează în NBA la New Orleans Hornets.

Mai citiţi şi:

CSM Oradea a fost foarte aproape de a semna cu un american ce evoluează acum în NBA

Site-ul nostru a luat legătura cu Johnson pentru a afla motivele care l-au determinat pe moment să nu mai răspundă conducerii orădene. Acesta ne-a răspuns faptul că în aceeaşi perioadă primise o confirmare din partea clubului New Orleans Hornets în care era specificat faptul că are şanse mari să evolueze la sfârşitul lockout-ului în NBA.

Da, aşa este. Am vorbit cu cei de la Oradea şi le-am spus că voi veni să joc pentru CSM. Am vorbit cu antrenorul care era foarte încântat şi mi-a spus că mă doreşte foarte mult la echipă. Însă între timp am primit o confirmare că eu aş avea o şansă să joc în NBA la New Orleans Hornets şi de aceea nu am mai acceptat înţelegerea, nu am mai zis nimic.

Fundaşul de origine americană este sigur că a făcut o alegere corectă, iar astfel visul său de a evolua în NBA a devenit realitate.

Cred că am luat decizia corectă pentru că să fac parte din lotul echipei şi să joc în NBA este un vis devenit realitate pentru mine. În ultimul meci(n.r. vineri 16 decembrie) am avut o statistică bună pentru că m-am dăruit 100% şi am încercat să joc cât de bine posibil.

În ceea ce priveşte viitorul, Johnson afirmă că i-ar face plăcere să joace la Oradea dacă lucrurile nu vor merge, aşa cum îşi doreşte, în NBA.

Mi-ar face o deosebită plăcere să ajung la Oradea dacă lucrurile nu vor merge în NBA cu Hornets.

Miercuri seară, Johnson a evoluat 20 de minute pentru Hornets în victoria formaţiei din New Orleans, scor 95-80, în faţa celor de la Memphis Grizzlies. Americanul a încheiat partida cu 2 puncte, 3 recuperări, 4 pase decisive, o minge câştigată, dar şi 3 pierdute.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!