Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Carles Duran: „Cluj a încercat să susțină un ritm intens, să marcheze multe puncte”

Carles Duran: „Cluj a încercat să susțină un ritm intens, să marcheze multe puncte”

Marți, 14 martie, pe teren propriu, Joventut Badalona a izbutit să o învingă pe U-BT Cluj-Napoca la o diferență de 23 de puncte, scor 104-81, după un meci controlat de către spanioli.

Aceștia au profitat pe deplin de absențele lui Kasey Shepherd, Karel Guzman și Andrija Stipanovic și au avut o ofensivă excelentă. Iată ce a declarat Carles Duran, antrenorul principal al catalanilor:

În primul sfert, defensiva noastră a fost slabă dar, în restul secvențelor, echipa a jucat bine în ofensivă. Credem că este posibil să devenim mai buni în apărare, însă sunt fericit cu victoria și mă gândesc la următorul meci. Uneori este greu să fii constant de-a lungul meciului. Cluj a încercat să susțină un ritm intens, să marcheze multe puncte și este dificil să joci o partidă perfectă. Victorie bună și acum ne focusăm pe Venezia.

Datorită acestui succes, Joventut Badalona ajunge la un bilanț de 11 victorii și 5 înfrângeri și poate urca pe prima poziție în grupa A, în cazul unui eșec al lui Prometey cu JL Bourg.

În ultimele două etape, trupa ce evoluează în verde și negru le va întâlni pe Umana Reyer Venezia, în deplasare, și pe Lietkabelis, pe teren propriu.

*foto: lesportiudecatalunya.cat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!