Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Carles Duran: „În ultimele trei sferturi a jucat o singură echipă - Cluj”

Carles Duran: „În ultimele trei sferturi a jucat o singură echipă - Cluj”

După ce a pierdut în etapa precedentă în fața lui JL Bourg, Joventut Badalona a încasat miercuri seară o nouă înfrângere, de această dată pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca. Reprezentanta României în EuroCup a făcut un meci foarte bun și s-a impus cu 98 la 82.

Iată ce a declarat la final Carles Duran, antrenorul principal al grupării catalane:

În primul rând, felicitări echipei din Cluj. Au jucat foarte bine în seara aceasta. În al doilea rând, când primești aproape 100 de puncte e imposibil de câștigat. Cred că în primul sfert am jucat mai bine, dar în ultimele trei sferturi a jucat o singură echipă - Cluj. Sunt mai multe lucruri care au făcut diferența. Echipa mea a avut o problemă în apărare, iar Cluj a jucat cu mai multă energie, au câștigat de fiecare dată lupta la recuperare, au reușit mai multe intercepții. Sunt de părere că energia lor superioară a fost cheia în acest joc. Astăzi este o zi foarte proastă pentru noi, dar meciul s-a terminat și trebuie să ne gândim la el în modalitatea corectă. Acum este dificil pentru noi, avem multe probleme, însă vom încerca să ne pregătim pentru următoarea partidă.

În acest moment, Joventut Badalona are un bilanț de 4-3 în EuroCup și se situează pe locul al treilea în grupa A. În următoarea etapă, spaniolii vor primi vizita Umanei Reyer Venezia.

*foto: Javi Ferrandiz/sport.es

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!