Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Carmen Tocală a refuzat funcţia de secretar general al FIBA!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.06.2012

foto: Mediafax

Avalanşă de "oferte" pentru Carmen Tocală în aceste zile. Preşedinte până ieri la FRB, Tocală a fost numită şef la Autoritatea Naţională pentru Tineret şi Sport. Aceasta a înlocuit-o pe Doina Melinte la conducerea sportului românesc. Numirea a fost făcută de Victor Ponta, bun prieten cu Carmen Tocală.

Fostul preşedinte al FRB a avut însă "în mână" o funcţie şi mai mare, dar pe care a refuzat-o! Tocală a dezvăluit, conform gsp.ro, că a spus "pas" numiri în funcţia de secretar general al FIBA Europe.

Aş fi plecat să muncesc la Munchen, ar fi fost o funcţie de anvergură, dar sportul românesc este mai important pentru mine. În biroul meu am steagul tricolor pe perete şi jur că îl iubesc. Vreau să-l văd de fiecare dată cînd vin la serviciu!

Carmen Tocală a anunţat că se autosuspendă de la FRB pentru o perioadă de 6 luni.

7 comentarii la aceasta stire:
  • azucar :

    bun asa
    a inchis gura tuturor, a dat dovada de caracter !!

    cu 11 ani în urmă (01.06.2012) Raspunde
  • man_08 :

    :))
    Bun bancul, excelent ! Sau chiar e adevarat si incompetenta se premiaza si in Europa. Sau baietii de la FIBA nu stiu ce minunatii se intampla in baschetul romanesc si cum doamna carmen stie sa rezolve acele problemele grave ale baschetului romanesc (adica nu le rezolva in veci). Sau poate crede dansa ca trebuie premiata si pusa pe functii mai inalte cand noi ne gandim la calificari la Eurobasket 2013 (sau mai precis doamna ne tot minte ca ne vom califica), iar noi, cu 2 luni inainte de primul meci oficial (15 aug) nu avem antrenor desemnat. Banuiesc ca nu crede cineva ca pe 1 aug va veni oricare antrenor din lumea asta, iar pe 15 aug vom fi pusi la punct in vederea calificarii. Unui antrenor ii trebuie minim 2-3 luni sa isi dea seama de valoarea lotului si sa puna la punct ceva. Si sunt multe alte exemple de incompetenta ale doamnei, insa dansa viseaza la posturi de secretari generali si alte nazdravanii. Eu sincer as pune-o ca ambasador ONU sau secretar general al ONU pentru cat de mult ajuta strainii (si indeparteaza romanii pe care cica ii iubeste:))) ) pentru a navali in baschetul romanesc.

    cu 11 ani în urmă (01.06.2012) Raspunde
  • unbaiat :

    lol
    Mai zicea Tolo ca e doamna e cea mai buna alegere pentru ANTS. Is multi spalati pe creier. Iar vorba ta, man_08, bun bancul :))

    cu 11 ani în urmă (01.06.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ludagrizz :

    interesant
    stiti cum vine faza cu "se autosuspenda de la FRB pentru 6 luni"? va zic eu... In caz ca nu o sa castige ponta/usl si alegerile de peste 6 luni, atunci respectabila doamna va trebui sa plece din functia nou dobandita.. deci va avea locul asigurat la frb... ce prostie....

    cu 11 ani în urmă (01.06.2012) Raspunde
  • t-short :

    Bravo
    Incompetenta si nivelul excelent de pregatire a mai adus un succes incredibil la nivel de juniori intr-un meci amical la masculin: Sovenia U15 - Romania U16 91-67. Ce spui Tocala, suntem pe drumul cel bun, nu-i asa? Lasati-l acasa pe Tudorache si luati toti jucatorii din Bucuresti si Braila ca deh, asa ne-am obisnuit!

    cu 11 ani în urmă (01.06.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe D12 :

    money
    pai poti sa furi la fiba cat furi la ANTS? nu! si atunci, nu ramai tu la pomul laudat cu ditamai sacul in mana?

    cu 11 ani în urmă (01.06.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Quetz :

    =))
    Asta e din seria: Romania negociaza cu antrenor medaliat la mondiale (cand a fost contactat omul sa confirme a spus ca intr-adevar a schimbat cateva vorbe cu doamna Tocala la un dineu, cel mai probabil despre pestele servit) Inca ma mir ca nu are oferte de manageriat de prin WNBA la cat de valoroasa este...

    cu 11 ani în urmă (02.06.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!