Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Carmen Tocală: "CSM Bucureşti are 10 zile la dispoziţie să îşi găsească sală"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.01.2012

În această dimineaţă, la sediul FRB, a fost programată tragerea la sorţi şi atribuirea Final Four-ului Cupei României. S-a stabilit ca Oradea să întâlnească Timişoara, iar CSM Bucureşti pe BCM U Piteşti.

Deoarece principalele două echipe favorite se vor întâlni în semifinale, oficialii echipei bihorene şi bănăţene au decis să nu participe la licitaţie. Într-o declaraţie acordată site-ului nostru Carmen Tocală a confirmat acest lucru fiind de părere că este "ceva normal şi firesc" pentru că "nici una dintre echipe nu îşi putea permite să piardă acasă, în faţa propriului public". De asemenea preşedintele FRB a afirmat că CSM Bucureşti are la dispoziţie 10 zile pentru a desemna sala în care să se desfăşoare Final Four-ul.

Este adevărat că Timişoara şi Oradea nu au participat la licitaţie ? De ce ?

Da este adevărat. Atât Timişoara cât şi Oradea nu au participat la licitaţie din cauza faptului că joacă una împotriva celeilalte. Au spus dinainte că dacă vor juca împreună atunci nu vor participa la licitaţie.

Cum comentaţi decizia acestor două cluburi ?

Este ceva normal şi firesc. Noi am fost informaţi de acest lucru încă de dinaintea tragerii la sorţi. Oricum fiecare echipă îşi doreşte să obţină un rezultat bun. Având un meci foarte puternic nici una dintre echipe nu îşi putea permite să piardă acasă, în faţa propriului public. Nu se pune problema să fie o formă de protest.

Nu era mai bine ca iniţial să aibe loc licitaţia şi apoi tragerea la sorţi ?

Nicio dată nu a fost aşa. Aşa se practică, întâi este tragerea apoi licitaţia. Şi anul trecut a fost la fel şi acum doi ani. Nu putem să schimbăm regulamentul.

În ce sală se va desfăşura Final Four-ul ?

Fie în Polivalentă fie la Rapid. Nu ştiu dacă e ocupată, mâine se va duce domnul Puicu şi va discuta. Am înţeles că este ocupată dar niciun târg nu ţine de dimineaţă până noaptea târziu. Oricum CSM Bucureşti are posibilitatea să se retragă, iar atunci se atribuie la următoarea echipă care a licitat, adică Piteşti. CSM-ul are zece zile să îşi caute sală.

Şi dacă BCM U Piteşti nu mai are respectiva sumă de bani ?

Atunci se reia licitaţia.

Credeţi că este benefic pentru baschet ca acest eveniment să se desfăşoare la Bucureşti ?

Din punct de vedere al promovării da, pentru că în Bucureşti nu au mai avut loc evenimente majore de o perioadă lungă de timp.

6 comentarii la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    FRB
    Serioasa organizarea asigurata de FRB: nu au verificat (ceva normal la o licitatie) daca cei care participa au asigurate conditile minime neecsare: sala, bani, capacitate organizatorica.
    De la o zi la alta tot cu stangu' in dreptu'.
    La mai mare domana Tocala & Co

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mofa :

    organizare
    Ar fi o bomba daca CSM Bucuresti ar organiza final 4 intr-un alt oras. La Tirgu Mures sunt sigur ca ar avea reteta financiara (sala plina) asigurata si marea majoritate a publicului de partea lor. Chiar daca CSM Bucuresti nu este cea mai sustinuta echipa din tara, la Tirgu Mures celelalte 3 finaliste (poate mai putin Oradea) nu prea sunt simpatizate, chiar din contra.

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cunoscatorul :

    Inteligent ca de obicei ...
    Doamna presedinte ... vi-ati dat cu stangul in dreptul. Adica stiati inca de dinainte ca daca Oradea cu Timisoara pica in semifinale atunci nu vor participa la licitatie. Stiati si ca Pitesi nu dispune de o sustinere finaciara foarte mare. You do the math ! Felicitari !

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cunoscatorul :

    ...
    Uitasem ... propun ca Final Four-ul sa se joace in sala Constructorul ... sau Antilopa!

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Quetz :

    Tipic mioritic
    Prima oara facem licitatia, dupa aia mai vedem noi unde organizam turneul. Pai, ce sa ne mai chinuim cu polivalenta, tinem turneul la Arena de baschet, sa fie atmosfera mai intima.

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    Circ
    Un cort de circ. asa turc (asa federatie) asa pistol (asa sala, pardon cort de circ)
    Cu toate ca daca stai si te uiti atent, un circ este un angrenaj bine pus la punct si organizat.
    Cineva ar trebuii sa-i faca cadou doameni Tocala un set de cratite, ca sa stea acasa si sa aiba o ocupatie mai aproape de competentele dansei

    cu 12 ani în urmă (17.01.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!