Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Carmen Tocală despre cazul Hargrove: "Procedura nu ne permite să dăm niciun fel de informaţii"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.04.2012


Foto: csufans.ro

Miercuri seară, pe parcursul jocului dintre CSM Oradea şi CSU Ploieşti, site-ul totalbaschet.ro anunţa în exclusivitate, pe surse, faptul că jucătorul prahovenilor, Darius Hargrove, ar fi fost depistat pozitiv la un test antidoping. Se pare că aceste informaţii încep să prindă contur, iar conform Mediafax în cursul zilei de miercuri la ANAD au avut loc mai mute audieri în mai multe ramuri sportive.

Au avut loc audieri, nu putem spune ce sportivi, câţi sau din ce ramuri sportive, pentru că regulamentele ne interzic clar acest lucru, până la finalizarea cazurilor. Confideţialitatea este obligatorie, atât din partea noastră, cât şi a federaţiilor - au precizat sursele celor de la Mediafax

Agenţia de presă a luat legătura şi cu preşedintele FRB, Carmen Tocală, care nu a dorit să ofere mai multe detalii pe marginea acestui subiect.

Teste se fac la toate partidele, nu numai la una anume. Procedura însă nu ne permite să dăm niciun fel de informaţii legate de testele antidoping până la audierile pe care le face ANAD. Iar până acum nu am fost anunţaţi nimic legat de audieri. Aşadar ar fi ilegal să vorbim despre aşa ceva - a spus Tocală.

Menţionăm faptul că site-ul totalbaschet.ro a fost prezent, marţi seară, la antrenamentul echipei prahovene, iar Darius Hargrove s-a pregătit cot la cot alături de coechipierii săi. La confruntarea de miercuri seară americanul nu s-a deplasat de la hotel la Arena Antonio Alexe, iar motivul invocat de conducerea clubului a fost unul medical.

8 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Quetz :

    Curios
    Daca inteleg eu bine stirea asta (corectati-ma daca gresesc) Hargrove a facut deplasarea la Oradea, s-a antrenat marti seara pentru ca miercuri sa faca omul un "deranjament la stomac" atat de crunt incat nici la sala nu a mai venit. Hai sa fim seriosi, ori omul a avut niste probleme atat de serioase ca nici n-a putut sa iasa din camera de hotel ori, Doamne fereste, poate-poate, a pus gura pe ceva substanta interzisa. Care varianta suna mai plauzibil ?
    Intrebare ajutatoare: in cazul in care se face control anti-doping poate fi verificat prin sondaj si un component al lotului care nu a evoluat (sau nu a fost nici macr trecut pe foaie) ?

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • CSM Târgu Mureș cronos :

    Ce conteaza?
    Ce mai conteaza ca a fost dopat?
    Il vor suspenda in vacanta! Vezi si cazul Burlacu!

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    deranjament...
    da, da a facut deranjamentul doar el, in conditiile in care toata echipa a mincat acelasi fel... si la el s-a nimerit 'potiunea magica' fiind cu imunitatea scazuta; intre timp, poate a facut si niste intravenoase pentru hidratate ;)

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Quetz :

    El cu Iacobescu
    Se pare ca si iacobescu a avut niscaiva probleme stomacale, si de aia nu ne-a onorat cu prezenta pe la Oradea. Si se pare ca a fost sa isi faca analizele la Bucuresti la agentia Anti-doping.

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    lol
    ce filme aveti in voi..

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • realHQ :

    :D
    Tetra hidro canabinol Neacsule :D Probabil nu tot pentru potenta, ca la Pampers. LOL

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    @real
    sincer nu ti-e un pic jena sa te bucuri pentru ghinionul altei echipe? sau doar asa va cresc sansele sa bateti pe asesoft? :) oricum inca nu a primit suspendarea.. nu m-ar mira sa fie tot mustrat ca si tovarasul coleman pentru ca banuiesc ca se poate face dovada prin analize ca nu a fumat ceva de curand. vedem luni daca chiar va merge la audieri atunci. nu inteleg totusi de ce nu se fac ceva analize inainte de a semna un contract.

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!