Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Carmen Tocală: "Publicul a avut un cuvânt de spus în Finala 2011"

totalbaschet.ro (Cluj-Napoca)

totalbaschet.ro (Cluj-Napoca)
31.05.2011

După şapte ani de dominaţie a baschetului, CSU Ploieşti a cedat titlul de campioană formaţiei U Mobitelco BT Cluj-Napoca, care a izbutit să devină campionană după o pauză de 15 ani.

Preşedinta Federaţiei Române de Baschet a fost în tribună la jocul ce s-a desfăşurat în sala Horia Demian din Cluj-Napoca, premiind la finalul jocurilor cele două formaţii. Întrebată cum i s-a părut atmosfersa sălii din Cluj-Napoca, aceasta a spus că spectatorii au fost cei care au împins formaţia spre victorie.

A fost un campionat echilibrat, cu patru echipe sensibil apropiate ca valoare, oricare putea să se impună. Marţi seară publicul din sala Horia Demian a împins Clujul spre victorie. Au fost 4000 de suporteri care s-au dedicat în totalitate echipei. De asemenea, o atmosferă frumoasă a fost si la Ploieşti, Mediaş sau Steaua, însă publicul a avut un cuvânt de spus în Finala 2011.

8 comentarii la aceasta stire:
  • Pitagora :

    du-te
    femeie şi te împuşcă! Sub "bagheta" ta magică s-au întâmplat atâtea hoţii, ipocrit-o!

    cu 12 ani în urmă (01.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe asdepica :

    comentariu
    La final, d-na Tocala era foarte ingrijorata pentru faptul ca echipele Clujului au luat cam multe titluri anul asta (3 la baieti si 3 la fete juniori plus asta al seniori masculin) ...
    Asa ca la anul il vom vedea pe grigoras si serban pe la finalele de juniori...

    cu 12 ani în urmă (01.06.2011) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca D Cj :

    comentariu
    stai linistit asdepica, Grigoras nu a fost la juniori dar au fost Faur si Stoica ....si si-au facut din plin datoria

    cu 12 ani în urmă (01.06.2011) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca D Cj :

    D
    Doaman Tocala sa compari atmosfera din sala Horia Demian cu ceea ceea ce a fost la Ploiesti este un afront adus bunului simt. Da fanii clujeni au fost fantastici asa cum a fost toata ECHIPA clujenilor. Felicitari echipei, felicitari fanilor ! Haide U

    cu 12 ani în urmă (01.06.2011) Raspunde
  • mátyásazigazságos :

    hai asehotzi
    http://www.youtube.com/watch?v=UJNASBZf6Ws&feature=player_embedded

    muhahahahaa

    cu 12 ani în urmă (01.06.2011) Raspunde
  • danutza.i :

    RUSINE!
    Rusine sa-ti fie ca mai ai tupeul sa dai vreo declaratie. rusine pt ce ai transformat in baschetul romanesc. rusine pt furturi. rusine pt spagi. rusine pt toata activitatea ta in federatie. RUSINE!!!

    cu 12 ani în urmă (01.06.2011) Raspunde
  • floyo :

    "adevarati fani la cluj"
    Au injurat aproape tot meciul pe burlacu pe arbitrii,pe ploiesteni,au strigat " sarim si va macelarim",au aruncat cu obiecte in teren in timpul meciului,suporteri "nota 10 bravo felicitari" nu cred ca la ploiesti au fost injurati vreodata dar ma rog...

    cu 12 ani în urmă (01.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe number1 :

    hai
    mai antitotilor, voi chiar vedeti numai hoti, spagi si alte aiureli ?! Sau asta v-au bagat in cap Tenter si ai lui ca sa-si mascheze cei 15 ani de impotenta?

    cu 12 ani în urmă (02.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!