Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Carmen Tocală: "Sper să aducem Final-four-ul Ligii Balcanice la Timişoara"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
18.09.2011

Preşedintele Federaţiei Române de Baschet le dă speranţe mari fanilor de pe Bega. Carmen Tocală a precizat într-un interviul apărut în programul de joc al bănăţenilor de la meciul cu BC Mureş că şi-a dori ca Timişoara să organizeze turneul final al Ligii Balcanice.

Liga Balcanică este una dintre cele mai puternice competiţii, iar acceptarea echipelor din Israel îi va aduce plus-valoare. România are nevoie de constanţă în această ligă şi de aceea apreciez în mod deosebit participarea Timişoarei. Vor veni forţe ale baschetului în oraşul de pe Bega, iar speranţa mea este să aducem turneul Final Four la Timişoara

Echipa BC Timişoara va avea ca adversarii formaţii puternice în grupă. Alb-violeţii vor întâlni echipele Rilski Sportist (Bulgaria), Torus Skopje (Macedonia), OKK Belgrad (Serbia), Galil Gilboa (Israel) şi Mornar Bar (Muntenegru). Bănăţenii se află la debutul în această competiţie.

Echipa viola a evoluat în ultimele sezoane doar în Liga Europei Centrale. În 2009, a pierdut finala disputată pe teren propriu în faţa maghiarilor de la Albacomp Szekeszfehervar, iar în 2010 a încheiat pe locul 3.

Timişoara are experienţă în organizarea competiţiilor de nivel european, după ce a fost gazdă la europeanul U17 feminin, la cel de U16 feminin Divizia B pe care România l-a şi câştigat, dar şi Final-Four-ul Ligii Europei Centrale din 2009.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!