Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Carmin Popa: „Oradea nu lasă prea multe șanse celeilalte echipe”

Paul Olar

Paul Olar
04.10.2014

Eliminată din Cupa României, Universitatea Cluj-Napoca speră să rupă gura târgului și să surprindă în prima etapă pe CSM-U Oradea.

Încleștarea are loc sâmbătă la Sala Sporturilor “Horia Demian”, iar Carmin Popa înțelege că bihorenii se mândresc cu un lot valoros. Respectivul considerent nu îl face pe tehnician să își piardă încrederea, acesta declarând următoarele:

“Știu că Oradea este o echipă foarte puternică și care nu lasă prea multe șanse celeilalte echipe în nici un moment al jocului. Cu toate astea, noi sperăm să facem un joc bun, măcar ca în prima repriză a returului cu Timba Timișoara.”

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!