Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Carmin Popa: ,,Sunt foarte supărat”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
12.10.2014

Universitatea Cluj Napoca a pierdut confruntarea cu CSU Atlassib Sibiu din cadrul etapei secunde, la o diferenţă de 36 de puncte. Carmin Popa, antrenorul clujenilor, se declară supărat în urma acestei partide, mai ales că se confruntă cu accidentări.

,,În primul rând vreau să felicit echipa Sibiului, m-am aşteptat să fie greu cu ei, dar nici chiar aşa. Sunt un pic supărat pentru că ambii pivoţi ai mei s-au accidentat şi nu o să îi pot folosi probabil nici la meciurile următoare. Mai am un pivot care este din primii 5 şi care este şi el accidentat, cred că aţi văzut şi dumneavoastră că două sferturi şi jumătate am jucat cu jucător de poziţiile 1, 2 şi 3, atât.

Este foarte greu să faci faţă, mai ales unei echipe care are jucători foarte bine dotaţi din punct de vedere tehnic şi care ştiu să joace atât sus, cât şi jos. Ţin să-i felicit, eu sunt foarte supărat pentru că până atunci am ţinut pasul şi am fost acolo cu ei.

Ni s-a mai spus că fiind o echipă tânără, venită din divizia B, o să fim luaţi foarte agresiv de echipele adverse şi arbitrii o să fie foarte permisivi. Eu am spus că nu există, că nu se poate, însă cu Oradea am păţit, acum, după părerea mea, aceeaşi chestie păţim şi nu ştiu dacă este nevoie de aşa ceva.” 

 

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dayad :

    Antrenor depasit
    Eu cred ca celelalte echipe pe langa jucatori "foarte bine dotati" au si antrenori "foarte bine dotati" Domnule antrenor ar fi bine sa va lasati de baschet. Parerea mea...:)

    cu 9 ani în urmă (12.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!