Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Baciu și-a prelungit înțelegerea cu CSM Oradea

Cătălin Baciu și-a prelungit înțelegerea cu CSM Oradea

Cătălin Baciu și-a prelungit înțelegerea cu CSM Oradea.

Pivotul de 33 de ani este jucătorul bihorenilor din vara anului 2019. În stagiunea precedentă, Baciu a jucat 32 de meciuri în LNBM și a adunat medii statistice de 5.6 puncte, 2.8 recuperări, 0.6 capace și  7.3 la eficiență. Spre deosebire de primul sezon petrecut la Oradea, Cristian Achim i-a oferit un rol mai important pe parcursul playoff-ului, astfel, în cele 10:37 jucate pe meci, Baciu a reușit medii de 6,1 puncte, 2,2 recuperări și 7,4 la eficiență. 

Jucătorul înalt de 2,13m a absolvit studiile universății Clemsom, echipă angrenată în NCAA. La nivel de LNBM, acesta a mai evoluat pentru U Mobitelco Cluj-Napoca, CSM Steaua EximBank București, SCM Timișoara, respectiv CSM Oradea. 

Astfel, Cătălin Baciu devine 3-lea jucător anunțat oficial de CSM CSU Oradea, după Kris Richard și Bobe Nicolescu. 

*foto: facebook CSM Oradea

3 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Eu spun
    ca e un lucru bun pentru Oradea. In meciurile pe care le-am vazut cu el in tara, indiferent de echipa, la Oradea mi s-a parut ca a jucat cel mai bine, mai ales in ultimul timp.

    cu 2 ani în urmă (07.07.2021) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mikki :

    Sunt de aceeasi parere
    ca daca va fi jucat constant si nu lasat in nestire sa frece banca, poate fi un castig. Anul acesta consider ca si-a facut datoria in raport cu timpul folosit.

    cu 2 ani în urmă (07.07.2021) Raspunde
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Ma bucur pt Bobo
    Este un jucator serios,pacat ca nu a beneficiat de minute mai multe.Prin plecarea lui Valeika (sper) ca se va rezolva problema.Succes Bobo in noul sezon!

    cu 2 ani în urmă (07.07.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!