Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Baciu: "Sunt curios câţi spectatori vor veni la sală să ne susţină"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.10.2012

Cu siguranţă "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca nu va întâmpina nicio problemă în confruntarea pe care sportivii antrenaţi de Niksa Bavcevic o susţin împotriva celei mai titrate echipe de baschet din România, CS Dinamo Bucureşti. Pe lângă antrenamentul cu public, cei prezenţi duminică seară, de la orele 19:00, la Sala Sporturilor Horia Demian vor putea să-l vadă la lucru pe Cătălin Baciu.

Pivotul revenit în oraşul său natal, după o pauză de şase ani petrecuţi în SUA, se arată nerăbdător de a evolua din nou în Sala Sporturilor.

Este primul meci oficial in sala din Cluj dupa sase ani petrecuti in SUA si sunt nerabdator sa revin pe acest teren. Sunt foarte curios cati spectatori vor veni la sala sa ne sustina. Sper sa vina in numar cat mai mare, sa ne incurajeze. Avem nevoie de sprijinul lor la fiecare meci pentru ca ne asteapta un campionat foarte puternic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!