Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Burlacu: "De la anul 2012 îmi doresc campionatul, cupa şi un copil"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.12.2011


Cătălin Burlacu este cel mai eficient jucător al formaţiei CSU Ploieşti

Anul 2011 nu a fost unul foarte prielnic pentru CSU Ploieşti, formaţia care a dominat ultimele sezoane ale Diviziei A masculine de baschet, având în palmares şapte titluri de campioană respectiv şase cupe ale României. Gruparea antrenată de Dado Arnautovic a pierdut finala campionatului datorită unul coş marcat din propriul teren, în ultima secundă, de către Tyler Morris. A urmat turul sezonului 2011/2012, o primă parte de campionat foarte modestă înregistrată de prahoveni în care au rezultat şase înfrângeri, dintre care patru consecutive, adică un record negativ.

La finalul anului calendaristic Total Baschet a luat legătura cu Cătălin Burlacu, unul dintre jucătorii de bază ai prahovenilor. În 12 partide susţinute în acest an pivotul ce măsoară 2.10 a înregistrat medii de 15.2 puncte, 8.8 recuperări pentru un indice de 18 unităţi la eficienţă. Capitanul formaţiei vicecampioane a afirmat că anul 2011 a fost unul ghinionist, fiind un an pe care doreşte să-l uite cât mai repede posibil. Referitor la aşteptările anului ce vine, Burlacu îşi doreşte cupa, campionatul şi un copil. Întrebat dacă suspendarea sa a fost dreaptă, acesta a răspuns negativ. Întregul interviu vi-l redăm în cele ce urmează.

~Dorim să trecem foarte repede peste 2011~

Cum ai caracteriza anul 2011 ?

A fost un an în care am pierdut o finala aşa cum am pierdut-o, cu un coş de la 20 de metri. Un an în care am continuat construcţia echipei şi în care încă suferim. Sper ca în 2012 să revenim puternic şi să câştigăm campionatul. Da, putem spune că a fost un an ghinionist pe care dorim să-l uităm şi să trecem foarte repede peste el.

~Din retur o să se vadă adevărata faţă a Asesoftului~

Au fost şase înfrângeri pentru CSU ...

Oradea a fost singra echipă care ne-a bătut pe merit, nu am avut nimic de zis, a recunoscut şi Dado. Restul ne-au bătut cu un punct, cu două-trei aşa cu smecherii. Oricum se reglează acest lucru. Din retur o să se vadă adevărata faţă a Asesoftului şi mai ales în playoff.

Ce îţi doreşti de la anul 2012 ?

De la anul 2012 îmi doresc campionatul, Cupa României şi un copil.

~Sigur că putem trece peste Timişoara~

Crezi că puteţi trece peste Timişoara ?

Sigur că putem trece peste Timişoara, echipă care a speculat foarte bine lipsa lui Mike Jones şi accidentarea lui Căpunşan. La Ploieşti au venit cu frică, însă noi am avut ghinionul cu Jones şi Căpuşan. Acum probabil profităm şi de avantajul că ne vor lua de sus.

Însă tu nu vei evolua în primul joc de pe 6 ianuarie ...

Să vedem cum se va desfăşura prima partidă în care vor evolua şi noile achiziţii.

~Decizia de a mă suspenda două etape nu a fost una corectă~

Crezi că a fost corectă decizia comisiei de disciplină de a te suspenda două etape ?

Cum să fie corectă ? Nici nu există aşa ceva. Nu mai vreau să comentez însă a fost total pe nedrept. Adică însuşi arbitrul a menţionat în raportul său că nu i-am adus injurii, nu l-am lovit, nu l-am bruscat. Nu mi se pare normal, însă dacă aşa s-a dorit, să fiu eu exemplu pentru toată lumea, asta e. Sunt obişnuit. Nu este nimic personal însă are de suferit echipa. Când se bucură o ţară întreagă de chestia asta înseamnă că sunt ei mici şi aşa şi sunt.

13 comentarii la aceasta stire:
  • ABC :

    i-au furat....
    cum poti avea un asemenea tupeu si nesimtire sa afirmi ca toate echipele v-au furat (excetrie Oradea)???? tocmai voi vorbiti, ASEHOTOLOR..... cica "din retur se va vedea adevarata fata a Asesoftului" - sa incelegem ca va apucati iarasi de furat....de fapt asta e singura voastra sansa, ca valoare .... ioc....haide pa BURLACULE!!!!

    cu 12 ani în urmă (29.12.2011) Raspunde
  • tarabostes :

    ABC
    pe domnul ABC nu-l banezi ??? daca facem curatenie, hai sa facem !! e site de comentarii pe teme de baschet sau de mahala ?

    cu 12 ani în urmă (29.12.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mokshaz :

    :)
    Hotu striga hotii! Si cel mai mic caracter din divizia A striga de oameni mici :) E chiar amuzant....

    cu 12 ani în urmă (29.12.2011) Raspunde
  • cucuruz :

    huaaaaaa
    copilu sa ti-l ai, dar de cupa si campionatul nu il meritati eu zic ca il merita bc mures, oradea sau timisoara. Si sa nu-mi zici mie ca nu ati furat cu bc mures! Ati furat 10 puncte pe putin si pot demostra fiindca am meciul pe calculator si sa vedeti si reactiile comentatorilor:)

    cu 12 ani în urmă (29.12.2011) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș hubatheo :

    Hihi
    Dar in retur va juca de 3-4 ori mai motivat :))

    cu 12 ani în urmă (29.12.2011) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere...
    Saracu' Burlacu, dupa ce ineptii scoate pe gura se pare ca traieste intr-o lume paralela asa cum este de fapt si el paralel cu realitatea in ultimul timp. Oricum imi place cum joaca cand este motivat de "smecheriile" cu care castiga adversarii. Adevarul este ca ma incearca un sentiment de mila in cea ce il priveste....vai de mamam lui cum a ajuns.....

    cu 12 ani în urmă (29.12.2011) Raspunde
  • thejack :

    tupeu
    asehotule, a vazut o tara intreaga cum l-ai bruscat pe arbitru. O masura corecta pentru evolutia baschetului de la noi si pt. apararea sportivitatii ar fi eliminarea celor slabi cu nervii pana la sfarsitul competitiei. Atunci s-ar gandi de doua ori inainte sa faca asemenea gesturi. Aviz federatiei, aceasta anexa a asehotilor: daca la baschet nu va puteti inspira din NBA (din motive obiective), macar in asemenea cazuri ar trebui sa luati exemplul lor.
    Burlacu, am auzit ca dupa cosul din finala il visezi pe Morris in fiecare noapte si descrii visele psihologului de doua ori pe saptamana. E adevarat ?

    cu 12 ani în urmă (30.12.2011) Raspunde
  • ABC :

    tarabostes
    tarabostes, ... cred ca ai citit si parerile de mai sus ale celorlalti..... multumesc!!!!!

    cu 12 ani în urmă (30.12.2011) Raspunde
  • YMCA Tiger :

    lol
    sper ca va juca de 2 ori mai motivat tot returul....cu toti stim ce s-a intamplat ultima oara cand a jucat asa...:)

    cu 12 ani în urmă (30.12.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    Cine rade la urma...
    Ati auzit de Hargrove ? Ei bine se va intoarce la Asesoft. Ati auzit de Mike Jones ? Ei bine se va intoarce pe teren. De-abia atunci veti vedea ( voi detractorilor ) ce inseamna forta"asehotilor" ...
    Bucurati-va inca , atata timp cat echipele pe care le sustineti si in care credeti sunt in fruntea clasamentului caci spre finalul returului veti plange cu lacrimi amare si veti incepe iar ( de fapt niciodata nu ati incetat ) prin a huli Asesoftul cat si pe Catalin.
    Pampers , arata-le ( asa cum numai tu stii ) ce inseamna revenirea.
    Numai de bine...

    cu 12 ani în urmă (30.12.2011) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Quetz :

    Trist
    Citez "restul ne-au bătut cu un punct, cu două-trei aşa cu smecherii", Intr-adevar in prima etapa Mobitelco v-a batut cu 2 puncte,dar in mod clar arbitrii v-au dezavantajat (exista si probe video), iar Muresul v-a invins prin tertipuri miselesti (te-au supramotivat pe tine)
    Iti doresc in noul an un copil si motivare maxima!

    cu 12 ani în urmă (30.12.2011) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    :)))))
    Catalin, macelarule... tu ai mintea mult prea odihnita. Sper ca acel copil de care vorbeai sa nu-ti semene la caracter. In rest, sper sa te vad la fel de motivat ca in meciul cu Muresul, ca si atunci te laudai la fel :)))

    cu 12 ani în urmă (30.12.2011) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș TrafficJam :

    ...
    Burlacu este unul din cei mai buni jucatori romani, dar stim foarte bine ca are reale probleme de comportament, si nu poate pierde. fata de jucatorii din generatia lui, Carutasu si Stanescu el nu are cum sa fie prezentat ca model copiilor. cu trecerea timpului si Burlacu devine din ce in ce mai labil psihologic; sunt curios cum se va prezenta la varsta de 37-38 ani (pentru mine cel mai pozitiv exemplu e Fometescu, un model de profesionalism, disciplina si caracter).

    cu 12 ani în urmă (01.01.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!