Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Burlacu: "Favorită, normal, e Asesoft"

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton
11.11.2011

Sâmbătă, 11 noiembrie, vicecampioana României se va deplasa la Mediaş pentru a întâlni liderul la zi al Diviziei A masculine de baschet. Partida este defapt un derby al etapei a 8-a şi este transmis în direct de către Digi Sport 3.

Total Baschet a luat legătura cu căpitanul formaţiei CSU Ploieşti, care ne-a declarat că jocul de sâmbătă se anunţă ca fiind o luptă strânsă însă favorită este echipa oaspete.

Sunt de părere că partida cu Mediaş va fi o luptă strânsă. Va fi un spectacol pe măsură, de calitate, pe care sperăm să-l câştigăm. Favorită, normal, este Asesoft. Principala lor armă poate fi continuitatea.

Întrebat dacă Kazanovski ar putea fi un element surpriză în angrenajul ploieştenilor Cătălin Burlacu este de părere că noua achiziţie a echipe face progrese rapide în sistemul de joc.

Face progrese rapide în sistemul nostru şi face progrese vizibile. Se vede că a jucat într-un alt sistem, a jucat în Israel la echipe care au jucat în Cupe Europene, puţin şi în Euroligă, însă nu e un jucător haotic şi se va adapta într-un timp scurt.

Cpnfruntarea va avea loc la Sala Sporturilor din Mediaş şi este programată să înceapă la orele 17:30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!