Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Burlacu: "Orădenii sunt puţin simpatizaţi de federaţie"

totalbaschet.ro, Foto: Eugen Olariu

totalbaschet.ro, Foto: Eugen Olariu
17.01.2012

Cătălin Burlacu şi Dado Arnautovic au luat parte, luni seară, la emisiunea sportivă Pressing difuzată pe postul local Prahova TV. Aceştia au vorbit despre parcursul actual al echipei CSU Ploieşti, despre meciul pierdut pe terenul celor de la "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca dar şi despre următoarea partidă cu CSM Oradea.

Întrebat dacă Oradea este o echipă redutabilă căpitanul prahovenilor a răspuns că nu îl impresionează niciun jucător de la gruparea antrenată de Cristian Achim. De asemenea Burlacu a adăugat că bihorenii sunt simpatizaţi de către federaţie.

Nu mă impresionează absolut niciun jucător de la Oradea. Au arătat o forţă de grup, dar nu ceva special. Sunt puţin simpatizaţi de federaţie. Dacă vă uitaţia aşa, de-a lungul ultimelor 2-3 veri, să vedeţi unde şi-au desfăşurat pregătirea loturile naţionale de la categoria U12 până la U20 respectiv loturile naţionale de seniori şi senioare. O să vedeţi aşa o formă uşoară de creştere a unor echipe din vestul României. Nu am nicio problemă şi nu îmi trebuie nicio pregătire specială pentru acest meci decât forţa mentală a echipei mele să depăşească acest moment şi să spargem gheaţa pentru că avem neaparat nevoie de victorie împotriva unei echipe serioase pentru a da un exemplu şi celorlalte formaţii care sunt cu ochii pe noi. Vă daţi seama că am şi eu frustrările mele şi vreau să scap de această serie neagră.

Conoaştem foarte bine jucătorii Oradiei. Ieri m-am uitat la partida dintre CSM Oradea şi CSU Sibiu şi am observat că nu au schimbat nimic faţă de ce au arătat în tur. - a adăutat Dado Arnautovic.

Întreaga emisiune poate fi vizionată în video-ul de mai jos.

10 comentarii la aceasta stire:
  • Alexandra 32 :

    Pe bune?
    mda...nu prea cred :D ca oradenii sunt simpatizati de federatie , au ajuns acolo pe merit , Cristi Achim e un antrenor bun , o sa vedem in partida urmatoare cine va castiga si daca intradevar nici un jucator de la Oradea nu e impersionant.. pentru ca Oradea are jucatori buni ! :)

    cu 12 ani în urmă (17.01.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Atentie!!
    Burlacule...deocamdata aceasta echipa simpatica e in Final4 si pe locul 2 in campionat....cat despre voi...bieti ploiesteni....mi-e mila ca ati ajuns sa va bateti cu Miercurea Ciuc pentru play-off. Iar in week-end...oradenii vor curata podelele cu voi.....

    cu 12 ani în urmă (17.01.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca threepointer :

    ?
    "unde si-au desfasurat echipele de u12 pana la u20 pregatirile"...doar n-o sa se pregateasca in la Brazi sau la Ploiesti unde stim ce sala era...Cat despre declaratie...arata un aer de superioritate dar orice se poate intampla pe teren

    cu 12 ani în urmă (17.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dolphin :

    costumatie
    burlacu, noul reprezentant al liniei vestimentare a O.G.P.R. (organizatia gay people of romania)

    cu 12 ani în urmă (17.01.2012) Raspunde
  • cronicar :

    sa vedem...
    Loturile nationale veneau la Oradea si inaintea erei "Sere-Achim" :) avem 2 sali bune si suntem aprope de Felix unde ii poti fugarii pe jucatori. Orasul este la circa 10 km de granita si se pot organiza meciuri amicale cu reprezentativa ungariei, lucru care s-a si intamplat cu loturile care se pregateau la Oradea. Nu stiu voi cum sunteti cu asta... dar eu chiar vad motive obiective pentru aducerea loturilor la Oradea si sper ca acuzatiile lui Catalin Burlacu sa fie gresite.

    cu 12 ani în urmă (18.01.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    Burlacu
    De cand au inceput sa fie ciuca batailor toti sunt favorizati de federatie sau de arbitrii! Decat sa joace baschet prin declaratii mai bine ar juca baschet cinstit in teren si poate ar fi altundeva, dar din pacate sportul lor preferat este aruncatul cu acuze ba in stanga ba indreapta ..... Arnautovici este umbra unei ere pe cale sa apuna, din pacate sau din fericire a ajuns sa se plafoneze .... Burlacu un mare jucator dar din pacate neomenie si huiduma din el il trantesc in mediocritate, Arnautovici: un fost antrenor bun ( ex. Petricevici la Timisoara nimic in Tunisia rege), acum o masina de incasat salarii!!!
    Prin prosma a ce a zis Cronicar mi se pare chiar logic organizarea de cantonamente la Oradea

    cu 12 ani în urmă (18.01.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    dissapoitment...
    Cred ca nimeni nu pune la indoiala priceperea jucatorului Burlacu la jocul de baschet, nimeni nu pune la indoiala statisticile bune, jocurile reusite si rolul acestuia in angrenajul echipei Asesoft Ploiesti. Insa... in orice domeniu unde se urmaresc niste obiective Performanta = Rezultate + Comportament. La partea de comportament Catalin Burlacu lasa de dorit. Anecdote de genul "isi permite ca doar e foarte bun", "asa se automotiveaza el" nu sunt decat alibi-uri ieftine si care denota slabiciunea unor minti needucate. Eu as zice ca Burlacu este pur si simplu ignorant... nu il intereseaza ca este cel mai huiduit jucator din tara, ca a fost suspendat din cauza unui comportament nesportiv, la fel cum probabil nu il intereseaza nici aceste comentarii (in cazul in care le citeste sau ii sunt aduse la cunostinta).Iar aceasta ignoranta ii diminueaza rezultatele sportive. Oricat as spera ca oamenii au capacitatea de a se schimba, aceate declaratii, dupa o suspendare pentru lipsa de fair play si comportament nesportiv, imi demonstreaza ca Burlacu nu se poate schimba, nu isi poate imbunatati comportamentul si e doar o chestiune de timp pana la urmatoarea suspendare. Sper sa ma insel si sa vedem semne de fair play, respect pentru adversar si pentru jocul de baschet in general pentru ca e pacat ca un jucator de o asa valoare sportiva sa aiba o imagine de negativa datorita faptului ca nu se poate tempera... sau nu vrea. Catalin, daca citesti aceste randuri sau ti le va transmite cineva... iti propun sa iti angajezi un coach cu care sa lucrezi la atitudine si comportament (altul decat Dado) si sa gasesti solutii pentru a avea un final de cariera mai performant. Succes si fair play!

    cu 12 ani în urmă (18.01.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    orgoliul
    Draga Cataline,esti intradevar un jucator exponential pentru echipa ta si chiar pentru baschetul romanesc in general,felicitari pentru acest lucru,DAR nu este suficient,lipsa de respect fata de colegii din baschet(nu ca ar avea cineva nevoie de aprecierea ta,oricum,respectul fata de cei din jur reflecta respectul de SINE,-PE CARE NU-L AI),ORGOLIUL nemasurat,ingamfarea ,infumurarea,ta si a lui Iacobescu v-au adus pe locul 8(iar Universul are grija sa ne rasplateasca cu aceeasi moneda comportamentul ) Nu are legatura FRB cu clasarea Echipei CSM ORADEA pe locul 2,este munca baietilor,antrenorilor,managerului,sponsorilor etc.Asa ca.nu doresc sa intru in polemica cu tine,respect echipa Asesoft,sa castige cei mai buni,si daca vrei ca echipa ta sa invinga roaga-te sa joci bine,altfel,vai,vai vai.Toate cele bune!

    cu 12 ani în urmă (18.01.2012) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    BUrlacu
    caracterul lui Burlacu=same old s*** asa ca nu-i nimic nou sub soare!Oricum cred ca a avut un moment de luciditate cand a recunoscut: " Va dati sema ca am si eu frustrarile mele..... se pare ca le ai demult si nu reusesti sa scapi de ele neam :)

    cu 12 ani în urmă (18.01.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca lublaj :

    burlacisme
    pe langa ca il au pe frustratul ala de iacobescu , mai apare unul la orizont si anume burlacescu

    cu 12 ani în urmă (18.01.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!