Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Burlacu s-a revanșat pentru jocul modest din tur împotriva lui BC Mureș

Adrian Micinic

Adrian Micinic
24.03.2012


Foto: Mihai Neacşu

Cătălin Burlacu a demonstrat măsura valorii încă o dată. Extrema de forță a lui CSU Asesoft Ploiești a fost unul dintre principalii pioni și artizani ai partidei pe care vicecampioana a câștigat-o la Târgu-Mureș cu scorul de 93-79.

În 37 minute de joc, Cătălin a avut 7/9 la aruncările de două puncte, 1/3 la cele din afara semicercului și 6/7 la linia de pedeapsă pentru un total de 23 puncte. El a adăugat 6 recuperări și 2 pase decisive fără să piardă posesia mingii pentru un coeficient de 26 la eficiență.

Astfel, numărul 10 de la CSU Asesoft se revanșează pentru cea mai modestă prestație stagională, consemnată în partida din tur, împotriva lui BC Mureș. Atunci, jucătorul de 35 ani a avut 2 puncte și 7 recuperări pentru 5 la eficiență în 28 minute de joc. În plus, prestația celui mai exponențial jucător al Ploieștiului este încunutată de victoria care propulsează echipa pe prima poziție a clasamentului pentru 24 de ore.

Înaintea partidei de la Târgu-Mureș, în 23 de meciuri jucate în actuala ediție de campionat, Burlacu avea medii de 15.6 puncte, 7.3 recuperări, 2.7 pase decisive, 1.5 intercepții și 0.7 capace cu 2.5 posesii pierdute pentru un coeficient de 18.3 la eficiență în 29.5 minute pe meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!