Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Burlacu se retrage din cursa pentru președinția FRB

Cătălin Burlacu se retrage din cursa pentru președinția FRB

Cătălin Burlacu și-a anunțat retragerea din cursa pentru președinția FRB, printr-o postare pe facebook. Fostul internațional o va susține pe Carmen Tocală în continuare și a enumerat motivele pentru care a luat această decizie.

 

Carmen Tocala Presedinte: 1.Pentru revenirea normalitatii in baschetul romanesc 2.Pentru transparenta structurii...

Posted by Catalin Burlacu on Friday, April 16, 2021

Cătălin Burlacu este al doilea candidat care se retrage înaintea alegerilor FRB și care își arată susținerea față de fostul președinte al forului de la București, la fel ca Svetlana Drăgușin.

Alegerile FRB sunt programate pentru data 14 mai 2021 și în cursă pentru președinție au mai rămas Adrian Voinescu, Virgil Stănescu, Ștefan Săndulache și Carmen Tocală.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!