Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Burlacu va antrena Steaua București pentru al doilea sezon consecutiv

Cătălin Burlacu va antrena Steaua București pentru al doilea sezon consecutiv

CSA Steaua București merge pe continuitate la nivelul băncii tehnice. Cătălin Burlacu va ocupa funcția de antrenor principal al grupării militare pentru al doilea sezon la rând și va fi ajutat de Zoltan Safar și Valentin Boian.

Cătălin Burlacu va bifa al doilea sezon pe banca celor de la CSA Steaua București și va fi de asemenea a doua sa stagiune în Liga Națională de Baschet Masculin. În sezonul oprit de pandemia de Covid-19, fostul internațional român a ghidat formația militară către Top 6 în LNBM

Informațiile privind banca tehnică sunt primele oferite direct de către club în ceea ce privește sezonul competițional 2020/2021. La nivel lotului de jucători, agenția care-i reprezintă pe Radu Vîrnă, Andrei Mandache, Mihai Gavrilă și Alexandru Coconea a anunțat colaborarea acestora pentru sezonul 2020/2021 cu CSA Steaua București.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!