Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Nazîru: „Pe final ritmul nostru de joc a scăzut din cauza lipsei meciurilor”

Cătălin Nazîru: „Pe final ritmul nostru de joc a scăzut din cauza lipsei meciurilor”

CS Dinamo București a cedat pe terenul lui CSO Voluntari cu scorul de 105 la 90. 

În condițiile în care Hristu Șapera și Paul Helcioiu au fost depistați pozitiv cu Covid-19, Cătălin Nazîru și Paula Nica au ocupat banca tehnică a dinamoviștilor. După partidă managerul echipei a declarat: 

A fost un exercițiu pentru toată lumea, pentru mine, pentru băieți, pentru toată lumea de pe bancă. A fost o perioadă foarte grea pentru că nu am jucat, situația medicală nu ne-a permis ca Șapi și Paul (Helcioiu) să fie alături de noi în seara aceasta. Totuși, am făcut trei sferturi foarte bune, ne-am luptat de la egal la egal, nu am renunțat, dar pe final ritmul nostru de joc a scăzut din cauza lipsei meciurilor. Dar una peste alta, a fost un meci bun, care cu siguranță a fost plăcut de urmărit. Trebuie să ne revenim pentru meciul cu Constanța și să ne luptăm pentru poziția de playoff, care ar trebui să fie a noastră. 

Noi speram ca la turneu următor să fim în formulă completă și lucrurile să se schimbe și mai mult în bine. Am făcut un meci bun, băieții au luptat și vreau să le mulțumesc pentru acest lucru. 

Astăzi, 2 martie, în aceeași formulă, de la ora 15:15, CS Dinamo București va da piept cu Athletic Constanța. În momentul de față, clubul din Ștefan cel Mare ocupă penultimul loc în clasamentul la zi al LNBM cu 6-8 la general. 

*foto: facebook CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!