Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Vlaicu despre calificarea în play-off-ul EuroChallenge: „Ne trăim în continuare visul”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.02.2015

Cătălin Vlaicu, unul dintre jucătorii români din lotul Energiei Târgu Jiu, a vorbit la finalul meciului cu Enel Brindisi despre calificarea echipei sale în fazele superioare ale FIBA EuroChallenge, acolo unde vor da piept cu francezii de la Le Mans. 

„De la început nimeni nu s-a așteptat să câștigăm grupa, părea de necrezut pentru toată lumea, poate ne-am surprins de asemenea și pe noi înșine. Suntem conștienți de ceea ce am realizat și ne trăim în continuare visul. Vom juca fiecare meci la intensitate maximă și vom juca tare până la ultimul fluier”, a subliniat Cătălin.

În partida pierdută pe teren propriu de Energia în compania italienilor de la Brindisi, scor 67-78, Vlaicu a fost introdus pe parchet de Antonis Constantinides preț de 2 minute, timp în care sportivul nu și-a trecut nicio cifră pe statistică. 

Cătălin Vlaicu a bifat 8 prezențe pentru Energia în sezonul de EuroChallenge, acumulând medii de 3.0 puncte, 1.0 recuperări, 0.1 pase decisive, 1.1 capace și 0.6 mingi pierdute, totul în 5.9 minute jucate. Cea mai bună performanță a baschetbalistului s-a consemnat în deplasarea de la Kormend, terminând acel meci cu 18 puncte marcate și 5 recuperări.

*Foto: Andi Popescu (csenergia.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!